LAB21 Breda

LAB21 Breda

Breda - Showroom

Stadionstraat 11/7
4815 NC   Breda
Over een aantal weken verhuizen wij naar de Ettensebaan 19 in Breda! Daarom zijn we van 23 t/m 27 september gesloten.

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

Bereikbaarheid

Komt u langs bij Lab21 Breda? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Over de snelweg is afslag 16 Breda-Noord de snelste weg. Heeft u plannen om met de trein/bus te komen klik dan op de volgende link. De dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen. LAB21 Breda is gevestigd aan het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda.

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Breda kunt u gratis voor de deur parkeren op parkeerplaats (P5)! Mocht u met de fiets komen is er ook een fietsenstalling direct voor de deur! De bushalte is ook maar 5 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store manager (Breda)

Hallo, mijn naam is Barry. Ik ben de storemanager van de LAB21 showroom in Breda. Wij van LAB21 Breda helpen u graag om een u goede vloer naar uw wensen en verwachtingspatroon te leveren. Met ruim 20 jaar ervaring in klant advies/service en veel passie voor het vak sta ik graag voor u klaar om uw ervaring bij LAB21 zo prettig mogelijk te laten zijn en u tegelijkertijd van een passend advies te voorzien. Wij hopen u snel te mogen begroeten, u kunt ons uiteraard contacteren voor vragen of om een afspraak te maken om u individuele situatie te bespreken onder het genot van een kop koffie!

LAB21 Breda

Deze showroom is, voor de voetballiefhebbers onder ons, gevestigd op een hele mooie locatie. Namelijk in een pand aan het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda. Deze vestiging opende in maart 2018 zijn deuren en is inmiddels al bijna een jaar geopend! Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan eens kijken bij LAB21 Breda voor een breed assortiment aan PVC, laminaat en parket.

Kom naar één van onze tien showrooms!