LAB21 Capelle aan den IJssel

LAB21 Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Flagshipstore

Schinkelse Baan 8
2908 LE   Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Maandag:12.00 - 17.00 uur
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:12:00 - 17:00 uur
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

Bereikbaarheid

Vlak naast Woonmall Alexandrium en de A20 is in een modern pand begin dit jaar onze tiende showroom geopend. Deze ruime showroom is als enige elke dag van de week geopend! Bent u toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Komt u langs met de auto neem dan op de snelweg afslag 16 Capelle aan den IJssel. Bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren!

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Capelle aan den IJssel kunt u gratis voor de deur parkeren! De bushalte is ook maar 2 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store mananger (Capelle aan den IJssel)

Mijn naam is Wilko en ik ben storemanager bij LAB21 in Capelle aan den IJssel. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het adviseren van vloeren en woninginrichting. Ik vind het leuk om samen met u een geschikte vloer uit te zoeken die past bij u als klant en bij uw budget. Ik let daarbij op details en vind de afwerking en onderhoud belangrijk om mee te nemen in mijn verhaal.

Het is fantastisch om te zien hoe de wereld van de vloeren zich steeds verder ontwikkeld. Ook is het fijn om als belangrijke schakel bij LAB21 te werken en de klant op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vloeren.

Wilt u persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen? Neem dan contact op met LAB21 Capelle dan plannen wij samen met u een datum die voor u het beste uitkomt.

LAB21 Capelle aan den IJssel

Begin januari 2019 hebben wij een showroom in Capelle geopend. Deze vestiging is de enige die 7 dagen per week geopend is. Toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Met meer dan 2000 vloeren bent u bij ons aan het juiste adres! We verwelkomen u graag bij LAB21 Capelle, de koffie staat klaar!

Kom naar één van onze tien showrooms!