LAB21 Den Bosch

LAB21 Den Bosch

Den Bosch - Showroom

Afrikalaan 14
5232 BD   Den Bosch

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

Bereikbaarheid

Komt u langs bij Lab21 Den Bosch? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Over de snelweg is afslag 20 Rosmalen de snelste weg. Heeft u plannen om met de trein/bus te komen klik dan op de volgende link. De dichtstbijzijnde bushalte is 4 minuten lopen. LAB21 Den Bosch is 400m van de woonboulevard De Herven vandaan.

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Den Bosch kunt u gratis voor de deur parkeren! Mocht u met de fiets komen kunt u hem direct voor de deur zetten! De bushalte is maar 4 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store mananger (Den Bosch)

Mijn naam is Ronnie en ben store manager bij LAB21 in Den Bosch. In deze tijd, waarin veel mensen online hun aankopen doen, vind ik het erg belangrijk om in een fysieke showroom de meerwaarde te bieden die u online niet gaat vinden. Met mijn jarenlange ervaringen, vakkennis en enthousiasme help ik u graag bij het verwezenlijken van uw droomvloer. Voor advies, vragen of vloerwensen bent u van harte welkom bij de showroom van LAB21 Den Bosch

LAB21 Den Bosch

LAB21 Den Bosch is geopend in juni 2018 en wordt gemanaged door Ronnie, hij ontvangt iedere klant met een brede lach. Voor een groot aanbod aan PVC, laminaat en parket bent u bij LAB21 Den Bosch aan het juiste adres!

Kom naar één van onze tien showrooms!