LAB21 Den Bosch

LAB21 showroom Den Bosch - open vanaf medio juni 2018

Afrikalaan 14
5232 BD   Den Bosch

Openingstijden

Maandag:Opent binnenkort
Dinsdag:Opent binnenkort
Woensdag:Opent binnenkort
Donderdag:Opent binnenkort
Vrijdag:Opent binnenkort
Zaterdag:Opent binnenkort

Op dit moment is deze showroom nog niet geopend. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie omtrent de opening van LAB21 in Den Bosch.

Let op! Wij houden in onze showrooms geen voorraad. Uiteraard kun je hier wel een vloer bestellen!

Ruim aanbod

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet alleen op merknamen, maar op kwaliteit en design.

LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten. Ontdek de vloer die bij je past!

Bij LAB21 in Den Bosch ontdek je:
  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Houten vloeren
  • Eigen legservice

  • Eerlijk advies

    Bij LAB21 staan onze adviseurs voor je klaar met passend advies. We zijn eerlijk over de voor- en nadelen van producten, zodat jij met de vloer naar huis gaat die past bij je woonsituatie. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor je en denken uitgebreid mee.

    Wil je verzekerd zijn van goed advies? Kom bij ons langs op de koffie en laat je adviseren over vloeren, van laminaat tot houten vloeren. Ontdek meer over onze legservice en vindt bijpassende vloer accessoires, zoals plinten en legmateriaal.