LAB21 Eindhoven

LAB21 Showroom Eindhoven

Brussellaan 9A
5628 TA   Eindhoven

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00
Donderdag:10:00 - 17:00
Vrijdag:10:00 - 17:00
Zaterdag:10:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Omdat we ons pand op de Brussellaan aan het verbouwen zijn hebben we een tijdelijke noodwinkel ingericht op deze zelfde locatie om u alsnog te kunnen helpen aan de juiste vloer.

Let op! Wij houden in onze showrooms geen voorraad

Ruim aanbod vloeren bij LAB21 Eindhoven 

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet alleen op merknamen, maar op kwaliteit en design.

LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten. Ontdek de vloer die bij je past!

Bij LAB21 Eindhoven ontdek je:

 • PVC vloeren
 • Laminaat
 • Houten vloeren
 • Eigen legservice

 • Eerlijk advies

  Bij LAB21 staan onze adviseurs voor je klaar met passend advies. We zijn eerlijk over de voor- en nadelen van producten, zodat jij met de vloer naar huis gaat die past bij je woonsituatie. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor je en denken uitgebreid mee.

  Wil je verzekerd zijn van goed advies? Kom bij ons langs op de koffie en laat je adviseren over vloeren, van parket tot PVC. Ontdek meer over onze legservice en vindt bijpassende vloer accessoires, zoals plinten en legmateriaal. 

  Ontdek ons ruime assortiment vloeren van verschillende merken in Geldrop:

  Kom naar één van onze acht showrooms!

  #-#include.document.1547#-# ]BODYBOTTOM!-] #!]