LAB21 Groningen

LAB21 Groningen

Groningen - Flagshipstore

Protonstraat 20H
9743 AL   Groningen

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

Bereikbaarheid

Komt u langs bij Lab21 Groningen? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Over de snelweg is afslag 36 Groningen-West de snelste weg. Heeft u plannen om met de trein/bus te komen klik dan op de volgende link. De dichtstbijzijnde bushalte is 3 minuten lopen. LAB21 Groningen is gevestigd op de Meubelboulevard.

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Groningen kunt u gratis voor de deur parkeren! Mocht u met de fiets komen kunt u de fiets voor de deur zetten! De bushalte is ook maar 3 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store mananger (Groningen)

Mijn naam is Martin, ik heb ruim 20 jaar ervaring in de vloeren branche en ben de store manager bij LAB21 Groningen. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met de klanten delen. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren kunnen we samen, mede geholpen door het brede assortiment, tot een uitstekende keuze komen. U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom, waar u gratis voor de deur kunt parkeren. Laat u verrassen door het ruime aanbod van LAB21, wat u in de showroom zult aantreffen! Een afspraak maken behoort tot de mogelijkheden, waarbij we alle tijd voor u nemen, onder het genot van een kopje koffie. We zien u graag in onze showroom!

LAB21 Groningen

Begin januari 2019 hebben wij een tweede showroom in noord Nederland geopend, in Groningen! Door het verdelen van ons assortiment over verschillende ‘kamers’ kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Met meer dan 2000 vloeren bent u bij ons aan het juiste adres! We verwelkomen u graag bij LAB21 Groningen, de koffie staat klaar!

Kom naar één van onze tien showrooms!