LAB21 Groningen

Groningen

Protonstraat 20H, 9743 AL   Groningen

LAB21 Groningen
LAB21 Groningen

LAB21 Groningen

Groningen

Protonstraat 20H, 9743 AL   Groningen

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.


Bereikbaarheid


Kom je langs bij LAB21 Groningen? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 36, Groningen-West, de snelste route. De dichtstbijzijnde bushalte is 3 minuten lopen. LAB21 Groningen is gevestigd op de Meubelboulevard.

Parkeren


Kom je met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Groningen kan je gratis voor de deur parkeren. Mocht je met de fiets komen, je kan je fiets voor de deur zetten. De bushalte is maar 3 minuten lopen bij ons vandaan.

Store manager


Mijn naam is Martin, ik heb ruim 20 jaar ervaring in de vloeren branche en ben de storemanager bij LAB21 Groningen. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met de klanten delen. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren kunnen we samen, mede geholpen door het brede assortiment, tot een uitstekende keuze komen. Je bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom, waar je gratis voor de deur kan parkeren. Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAB21, dat je in de showroom zult aantreffen! Een afspraak maken behoort tot de mogelijkheden, waarbij we alle tijd voor je nemen onder het genot van een kopje koffie. We zien je graag in onze showroom!

LAB21 Groningen


Begin januari 2019 hebben wij een tweede showroom in noord Nederland geopend, in Groningen! LAB21 Groningen is naast Amersfoort, Breda, Capelle en Eindhoven ook een Flagshipstore. Door het verdelen van ons assortiment over verschillende ‘kamers’ kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Met meer dan 2000 vloeren ben je bij ons aan het juiste adres! We verwelkomen je graag bij LAB21 Groningen, de koffie staat klaar!

Kom naar één van onze elf showrooms!