LAB21 Groningen (Nieuw)

LAB21 Showroom Groningen

Protonstraat 20H
9743 AL   Groningen (Nieuw)

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Let op! onze nieuwste showroom in Groningen zal medio december geopend worden. Houd de website in de gaten voor de openingstijden.

Ruim aanbod vloeren bij LAB21 in Groningen

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet alleen op merknamen, maar op kwaliteit en design.

LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten. Ontdek de vloer die bij je past!


Bij LAB21 in Groningen ontdek je:

 • PVC vloeren
 • Laminaat
 • Houten vloeren
 • Eigen Legservice
 • Eerlijk advies van onze medewerkers

  Bij LAB21 staan onze adviseurs voor je klaar met passend advies. We zijn eerlijk over de voor- en nadelen van producten, zodat jij met de vloer naar huis gaat die past bij je woonsituatie. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor je en denken uitgebreid mee.

  Wil je verzekerd zijn van goed advies? Kom bij ons langs op de koffie en laat je adviseren over vloeren, van laminaat tot houten vloeren. Ontdek meer over onze legservice en vindt bijpassende vloer accessoires, zoals plinten en legmateriaal. 

  Ontdek ons ruime assortiment vloeren van verschillende merken in Groningen:

  Kom naar één van onze negen showrooms!