[h1]Afwerking en service[/h1]

Afwerking en service

De vloer wordt opgeleverd!


In de afwerking van de nieuwe vloer zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je als klant kunt kiezen. Om het overzichtelijk te maken hebben wij de serviceopties onderverdeeld in drie categorieën; basis, extra en comfort. Wij denken graag met je mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.
HET AFKITTEN VAN HOGE PLINTEN

Mogelijkheden in het afkitten van hoge plinten:
Bij het afwerken van de hoge plinten zijn er verschillende mogelijkheden. We onderscheiden drie niveaus van randafwerking: basis, extra en premium.


BASIS


Niet afgekit:
De hoge plint wordt langs de muur verlijmt en zowel aan de boven als onderkant wordt er niet gekit. Of dit nodig is ligt aan de vlakheid van de muur en vloer. Dit kan je ook eventueel achteraf aan een schilder vragen.


EXTRA


Onderkant afgekit:
Na het plaatsen van de hoge plint wordt deze aan de onderkant met een transparante/grijze kit of een kleurkit afgekit. Dit zorgt voor een strakker resultaat en hierdoor valt eventuele glooiing in uw vloer veel minder op. De kleur van de kleurkit kan worden gekozen in de showroom.

Legartikel: Leg-afkitvloer
Aanvullend product: KleurkitPREMIUM


Onderkant en bovenkant afgekit:
Na het plaatsen van de hoge plint wordt deze aan de onderkant met een transpartant/grijze kit of een klerukit afgekit. Hierdoor krijgt u een strakker resultaat en valt eventueele glooiing in uw vloer veel minder op. Naast het afkitten aan de onderkant kitten we bij deze optie ook de bovenkant van de plint af. Dit kan alleen bij een witte vlakke muur. Bij gekleurde of oneffen muren kan een schilder dit doen. De kleur van de kleurkit kan worden gekozen in de showroom.

Legartikel: Leg-afkitvloer, Leg-afkithogeplint
Aanvullend product: Kleurkit, Acrylaatkit

  • Natuurlijk de beste vloeren!
  • Vakspecialist met bouwmarkt prijzen
  • Alle grote merken onder één dak
  • Meeste keuze in alle prijsklassen
  • Deskundige legservice
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 60.000 tevreden klanten
  • 14 showrooms in Nederland
Kom naar een van onze veertien showrooms!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens