Afhalen en bezorgen

Openingstijden afhaal (alleen op afspraak): 

Heeft u uw bestelling geplaatst en wilt u deze afhalen, dan ben u uiteraard welkom bij ons magazijn in Amersfoort! Wilt u vooraf melden dat u langskomt? Dan zorgen wij dat uw bestelling voor u klaar staat. Ons magazijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur is er lunchpauze. De resterende betaling bij afhalen kan uitsluitend voldaan worden per pin.

Voor vragen kunt u contact opnemen met LAB21.


Kostenoverzicht PVC

Bezorgen (alleen contant)
Bezorgkosten PVC vloeren (NL, m.u.v. Wadden) €85,- incl. BTW.
Bezorgkosten PVC vloeren (België) €85,- incl. BTW.

Afhalen (alleen pin)
Afhaalkosten PVC vloeren (alleen in Amersfoort) gratis


Kostenoverzicht laminaat

Bezorgen (alleen contant)
Bezorgkosten laminaat vloeren (NL, m.u.v. Wadden) €85,- incl. BTW.
Bezorgkosten laminaat vloeren (België) €85,- incl. BTW.

Afhalen (alleen pin)
Afhaalkosten laminaat vloeren (alleen in Amersfoort) gratis


Kostenoverzicht houten vloeren

Bezorgen (alleen contant)
Bezorgkosten houten vloeren (NL, m.u.v. Wadden) €130,- incl. BTW.
Bezorgkosten houten vloeren (België) €130,- incl. BTW.

Afhalen (alleen pin)
Afhaalkosten houten vloeren (alleen in Amersfoort) gratis


Zelf afhalen

Belangrijke informatie:
Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 25% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij maken een afspraak met u voor een geschikt moment van afhaal - u kunt alleen op afspraak afhalen. In onze showrooms kunt u niet afhalen, alleen in onze Flagship Store in Amersfoort - hier kunt u pinnen (niet contant).


Liever thuisbezorgd?

Belangrijke informatie:
Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 25% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij nemen contact met u op om een definitieve leverdatum af te spreken. Het restbedrag kunt u contant voldoen bij aflevering. Hiervoor rekenen we EUR 25 rembours. U kunt het bedrag ook volledig voldoen voor levering, dan betaalt u geen rembourskosten.

N.B.: Aan leveringen in binnensteden van bijv. Amsterdam en Utrecht zijn extra kosten verbonden. Voor levering op de Waddeneilanden wordt een toeslag gerekend. Toeslag afhankelijk van gewicht van bestelling en afleverlocatie. De artikelen zullen op een pallet bij u voor de deur bezorgd worden, voor de eerste drempel van het gebouw/uw huis.