Order wijzigen

Het is mogelijk dat u een bestelling plaatst en dat u nog voor levering besluit dat u de order wilt wijzigen (bijvoorbeeld een ander product of andere hoeveelheden). Wij brengen dan € 25,- incl. BTW in rekening, in verband met de werkzaamheden die nodig zijn om uw order aan te passen.

Nadat een bestelling geplaatst wordt en wij de aanbetaling ontvangen hebben, nemen wij een order in behandeling. Dat wil zeggen; nadat de goederen compleet zijn, wordt de order door heftrucks in zijn geheel klaargezet voor verzending. Het klaarzetten van een order kan al gauw 20 tot 40 minuten in beslag nemen. De heftruckchauffeur zet de materialen apart neer, zodat de materialen voor u gereserveerd zijn. Als u uw order wijzigt, dan moeten deze werkzaamheden (deels) ongedaan worden gemaakt en nieuwe werkzaamheden verricht worden. Om die reden brengen wij wijzigingskosten in rekening.

Als u een order enkel wilt uitbreiden (aanvullende hoeveelheden of producten bestellen), dan kunt u simpelweg een nieuwe order plaatsen en daarbij verwijzen naar uw eerder geplaatste bestelling. Deze orders worden dan zonder extra kosten samengevoegd.

Wilt u uw order wijzigen?

Stuur een e-mail voorzien van uw naam, ordernummer en een duidelijke beschrijving van uw wijziging naar info@lab21.nl. Wij nemen de wijziging dan zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij handelen orderwijzigingen niet telefonisch af.

Stuur een e-mail

Verplicht veld