ONZE SERVICE IN DEZE PERIODE

MET CORONA-VIRUS - COVID-19

Het welzijn van onze klanten en personeel zijn altijd onze hoogste prioriteit, en nu met het Corona virus zijn we daar extra alert op.

BEZOEK AAN ONZE WINKELS

Onze winkels blijven vooralsnog gewoon open en we helpen u daar uiteraard graag. We volgen nauwgezet de richtlijnen op die gesteld worden door het RIVM. Daarom schudden we geen handen, houden we in het contact met u enige fysieke afstand en hanteren we nog strakkere hygiƫneregels dan anders. We accepteren geen contante betaling en reinigen het pin apparaat na elk gebruik.

Mocht u klachten hebben als door het RIVM beschreven, zeker in combinatie met koorts, bent u korter dan twee weken geleden in Italiƫ of een andere besmettingshaard geweest, dan vragen wij u vriendelijk onze winkel niet te bezoeken. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van onze online service via www.lab21.nl en staan we u graag telefonisch bij.

BEZORGING EN LEGGEN VAN VLOEREN

Algemeen geldt, heeft u klachten als hoesten, keelpijn, ademhalingsproblemen in combinatie met koorts, zorgt u dan dat iemand anders zonder deze klachten de chauffeur en leggers ontvangt.

Op dit moment leveren wij uw opdrachten zonder vertraging uit, maar ook hier hanteren we striktere regels dan gebruikelijk. Wij bezorgen tot aan de eerste drempel of daar waar we met de pompwagen kunnen komen. Normaal hebben we een aanvullende optie om de goederen binnen te brengen. Dit kan tot nader order niet meer. Er kan niet afgerekend worden bij de chauffeur.

Het leggen van de vloer gaat ook gewoon door, onze leggers zijn langere tijd in uw woning dus willen we daar graag duidelijke afspraken over maken in het belang van u en onze leggers. Ook in dit contact bewaren we een fysieke afstand van 1,5 meter, vragen wij u om de leggers toegang te geven tot een plek waar regelmatig de handen gewassen kunnen worden. Verder vragen wij u niet onnodig in hetzelfde vertrek te zijn als de leggers.

Zoals voor iedereen geldt ook voor Lab21 dat we niet weten wat er eventueel de komende tijd aangescherpt zal worden qua maatregelen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Houdt u dus ook onze website in de gaten voor eventuele veranderingen in bovenstaand protocol.

  Vestigingen open

  Voldoende voorraad

  Maatregelen in de winkels

  Maatregelen bezorgservice

  Maatregelen Legservice

We rekenen op je begrip

Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij en onze andere klanten inkopen kunnen blijven doen bij Lab21 en ons bezorg en Legservice doorgaan zoals ingepland. Soms zal dit echter iets anders gaan dan je gewend bent. We vragen je begrip voor deze unieke situatie. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en ondernemen we waar nodig actie.