Hoe kunnen de prijzen van LAB21 zo scherp zijn?

Af en toe krijgen wij de vraag waarom wij bij LAB21 zulke scherpen prijzen kunnen hanteren.

De redenen hiervoor zijn de rechtstreekse en grootschalige inkoop, een simpele distributiestructuur en korte logistieke lijnen. Bij LAB21 leidt het geautomatiseerde bedrijfsproces ook tot aanzienlijk lagere overheadkosten. Onze klanten kunnen dit allemaal merken in de gepresenteerde prijs-kwaliteitverhouding in de showrooms van LAB21.

LAB21 werkt uitsluitend en rechtstreeks samen met werelds meest toonaangevende laminaatfabrieken. De producten van de leveranciers van LAB21 hebben zich al bewezen door hun top ranking op de wereld productlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Samen met de product managers van de fabrieken focussen wij ons volledig op het creĆ«ren van een nuttige extra waarde voor onze klanten; een A-kwaliteit HDF, V-groeven en een 1ste klas decor welke zoveel mogelijk op echt hout lijkt. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs. Een onderscheidende portfolio, dat is ons streefdoel!