Natuursteen maatwerk

LAB21 beschikt over de mogelijkheid om natuursteen op maat te maken. Tegels met een andere afmeting dan in ons uitgebreide assortiment, maar ook speciale wensen kunnen wij in veel gevallen voor u realiseren. Denk hierbij aan dorpels, voorgevels, traptreden etc. Dit alles en meer kunnen wij voor u in natuursteen maken. Om maatwerk voor u te maken hebben wij een technische of 3D tekening van u nodig, met daarop al uw wensen en afmetingen. De levertijd van maatwerk is ongeveer 10 tot 12 weken, afhankelijk van het door u gewenste maatwerk. Maatwerk is alleen mogelijk wanneer het maatwerking minimaal 1m3 is of een totale waarde heeft van tenminste EUR 1200,- incl BTW.

Voor meerdere klanten hebben wij maatwerk van natuursteen gemaakt. Onderstaand ziet u een voorbeeld bij de familie Verhofstadt. In samenwerking met hen en de architect van de familie Verhofstadt heeft LAB21 maatwerk van graniet gemaakt. Klik op de foto voor de volledige fotoreportage bij de familie Verhofstadt.

Heeft u interesse in natuursteen maatwerk? Neem dan contact op met onze centrale helpdesk via 033 494 19 36 of info@lab21.nl

Voorbeelden maatwerk bij de familie Verhofstadt


Klik op de foto's voor de volledige fotoreportage bij de familie Verhofstadt