Natuurlijk de beste vloeren!

Vakspecialist met bouwmarkt prijzen

Alle grote merken onder één dak

Meeste keuze in alle prijsklassen

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 60.000 tevreden klanten

10 showrooms in Nederland

Authentic Serie

Authentic laminaat bewapent zich met alle denkbare mogelijkheden van een laminaat in het topsegment. De meeste artikelen uit deze serie hebben een gesynchroniseerde afwerking. Om de synchronisatie te realiseren wordt er een speciale mal gemaakt. Deze mal zorgt ervoor dat de tekening van het decor een op een meeloopt in de voelbare structuur van het oppervlakte. Een typisch voorbeeld hiervan is de natuurlijke knoest die heel mooi wordt nagebootst bij laminaat met deze structuur. Een laminaatvloer met synchronisatie is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. 

Geen producten gevonden

Authentic Serie

De meeste laminaatvloeren uit de Authentic serie zijn bovendien voorzien van het meest geavanceerde kliksysteem verkrijgbaar; het 2-lock kliksysteem. Door het gebruik van het 2-lock kliksysteem leg je de planken neer in plaats van dat je deze in elkaar klikt. Iedereen kan een laminaatvloer leggen dankzij het 2-lock kliksysteem!

De gehele serie is 8mm dik en voorzien van een beschermingslaag welke bedoeld is voor intensief commercieel gebruik. Mocht u thuis kleine kinderen of huisdieren hebben, dan is de Authentic laminaatserie bij uitstek geschikt. De serie is voorzien van V-groeven op de lange zijden van de planken. Op deze serie geldt 20 jaar fabrieksgarantie. Kortom, een absolute topper op de laminaatmarkt! Beter kan bijna niet.

Kom naar één van onze tien showrooms!