[h1]Wil je niet wachten, maak dan nu je afspraak[/h1]

Wil je niet wachten, maak dan nu je afspraak

We zijn blij dat wij eindelijk weer klanten mogen ontvangen in onze showrooms, We nemen hierbij alle maatregelen in acht zodat je bezoek ook veilig is. Dit is uitsluitend op afspraak maar dat kunnen wij prima organiseren.Om een showroomafspraak te maken hebben we twee opties:
 • Een oriëntatie afspraak, we reserveren dan tijd in de showroom voor jouw bezoek en je kunt in alle rust alle vloeren bekijken.
 • Een advies afspraak, dit is een afspraak waarbij we ook een vloerspecialist reserveren die ja kan adviseren bij het maken van je keuzes.
Als je via onderstaande button aangeeft dat je een afspraak wilt maken dan neemt een van onze vloerspecialisten z.s.m. contact met je op om een tijdstip af te stemmen. Telefonisch inventariseren we alvast de belangrijkste wensen en eisen zodat we voorbereid zijn als je naar de showroom komt. Daar heb je alle gelegenheid om de vloeren te bekijken en te vergelijken. Wij staan klaar met deskundig advies om je te helpen en voor jouw situatie de beste en mooiste vloer te kiezen.
 

Maak een showroomafspraak.

Hulp nodig? Bel een van onze showrooms bij jou in de buurt. Klik hier voor de openingstijden en telefoonnummers van onze showrooms.

We verwachten een tsunami van extra drukte nu onze klanten de showroom weer mogen bezoeken. Dit kan zorgen voor vertraging bij het plaatsen van de legopdrachten.

Wanneer je echt vóór een bepaalde periode je vloer gelegd wilt hebben, dan is het verstandig om je order nu vast te leggen. We reserveren dan in ieder geval de legcapaciteit. Als je twijfelt over je keuze is het tot het moment van opmeten altijd nog mogelijk om je order te wijzigen.

Natuurlijk nemen we voor je bezoek aan onze showroom alle maatregelen om dit veilig te laten verlopen.

 • We dragen mondkapjes in de showroom (deze liggen voor jou ook klaar)
 • Handen worden bij binnenkomst gedesinfecteerd
 • We houden 1,5 meter afstand.

  Ben je al klant bij Lab21? 

  • Heb je vragen over de uitlevering of het leggen van je vloer
  • Wil je contact met onze klantenservice 

  Bel dan helpdesk bestaande klanten
  Maandag t/m vrijdag, 09:00-17:00
  033-494 19 36


Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens