Jouw vloer, onze passie!

Laagste prijs garantie

Vloeren van 35 topmerken

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

20.000 tevreden klanten

Marmer Antique blue

De natuursteen tuintegels Turks marmer Antique Blue geven uw tuin een bijzonder verfrissend en rustgevend gevoel. Natuursteen tuintegels Turks marmer zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Turk marmer is een luxe product, maar voor een zeer betaalbare prijs verkrijgbaar.

Deze natuursteen tegels hebben een mooie blauwgrijze kleur. De afwerking van deze natuursteen tuintegels is getrommeld, ook wel soft finish of gevibreerd genoemd. Bij deze afwerking worden de natuursteen tuintegels in een grote trommelmachine bewerkt. Het oppervlakte wordt verouderd door keitjes van natuursteen in de trommelmachine.

Natuursteen tuintegels Turks marmer Antique Blue hebben een zeer hoge dichtheid. De steen is keihard en verandert niet van kleur onder invloed van zonlicht. De dichtheid van dit type Turks marmer tuintegels is hoger dan bij Antieke Black.

Bij deze steensoort komt er in de tegels af en toe een bruine of oranje ader voor. Bijzonder aan de selectie van natuursteen tuintegels Turks marmer Antique Blue bij LAB21 is het opvallend lage percentage bruine of oranje aders in de Antique blue natuursteen tuintegels. U moet wel rekening houden met kleurnuance van tegel tot tegel.

Indien u van een rustiek en countryhouse gevoel houdt, dan zijn natuursteen tuintegels van Turks marmer Antique Blue duidelijk een perfecte keus. Door de lange levensduur en het tijdloze karakter is het bovendien een keuze waar u niet snel spijt van zal krijgen. En bovenbien erg gunstig voor uw portemonnee!