Onderhoud

Op deze pagina vindt u meer informatie over het onderhoud van Natuursteen tegels, BBQ, Tuinmeubelen en Houten vloer. LAB21 biedt u kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Het is dan uiteraard van belang dat deze producten hun hoogwaardige kwaliteit behouden. Dit kan door onder andere goed onderhoud. Goed onderhoud is iets dat u grotendeels zelf kunt doen, maar met gebruik van de juiste middelen en kennis maakt u het uzelf een stuk makkelijker en aangenamer.

LAB21 heeft diverse producenten, handelaren en experts op het gebied van onderhoud per productgroep overzichtelijk gemaakt. U kunt de producten van één van deze bedrijven gebruiken of hen benaderen voor advies op het gebied van onderhoud.

Let bij gebruik van chemische middelen altijd goed op of dit ook geschikt is voor het materiaal waarvoor u het gebruikt. Bij onjuist gebruik van chemische middelen of het gebruik van niet geschikte middelen wordt de kwaliteit van het product waarvoor u het gebruikt aangetast. Zo kan er bij natuursteen kalkaanslag ontstaan indien ongeschikte middelen worden gebruikt. De leveranciers van de op deze pagina's vermelde producten kunnen u informeren over de geschiktheid van het door u gekozen producten.

LAB21 draagt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de bedrijfsvoering, producten en het resultaat na gebruik van de producten van de genoemde bedrijven. Evenals genoemde bedrijven niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor de producten en bedrijfsvoering van LAB21. LAB21 raadt u sterk aan om voor gebruik van de producten altijd advies in te winnen bij de aanbieder of verkoper. Dit om het gebruik van verkeerde producten zoveel mogelijk te beperken. LAB21 is niet aansprakelijk voor geleden schade voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik, of de onmogelijkheid daarvan, van de producten van de vermelde bedrijven.