ma t/m vr: 09.00 - 17.00 uur

LAB21: Meer dan 20.000 tevreden klanten

LAB21 levert niet alleen vloeren aan consumenten, maar ook aan zakelijke klanten. Met onze ruime kennis
en ervaring adviseren wij voor elke situatie de juiste vloer!

Restaurant Quartz in Muiderberg

Restaurant Quartz in Muiderberg

Restaurant Quartz in Muiderberg heeft 250m2 van onze Wtech, Natural Oak gelegd. Wtech PVC is vanwege het stabiele kliksysteem en toplaag van 0,5mm perfect geschikt voor toepassingen in de horeca. Een dikkere toplaag van 0,5mm beschermt de vloer en is daardoor uitermate geschikt voor veel belopen ruimtes, zoals restaurant, scholen en andere toepassingen.

  • Datum: 2016
  • Oppervlakte: +-250m2
  • Bestelling: Wtech
Philips Stadion

Philips Stadion

Gevestigd op een unieke locatie in het Philips stadion te Eindhoven. Ruim 3500 m2 producten met 50.000 Philips producten en aangesloten bij de Philips Electronics NV. In opdracht van de project uitvoerder heeft Lab21 ruim 1200 m2 Desire laminaat vloer geleverd. Deze Desire vloer is uitermate geschikt voor commercieel gebruik.

Datum: 2015
Oppervlakte: +-1200m2
Bestelling:
Laminaat Desire

Health Club Veenendaal

Health Club Veenendaal

In sportschool ''Health Club Veenendaal'' wordt dagelijks intensief gesport. Sinds de opening kunnen klanten diverse groepslessen volgen, fitnessaparatengebruiken en krachttraining doen.  Een PVC vloer is de ideale oplossing voor dit extreem intensieve gebruik. De vloer kan veel hebben en heeft een lange levensduur.

Datum: Eind 2014 / Begin 2015
Oppervlakte: +-800m2
Bestelling:
Lijm PVC Memoire Limited / Montpellier + Lorient
Leger des Heils Museum

Leger des Heils Museum

Op 3 oktober 2014 is het leger des Heils Museum koninklijk geopend. voor wie er eens kijken wil: Oudezijds Armsteeg 19, te Amsterdam. Het museum wordt onder andere gerund door mensen die via de hulpverlening van het Leger des Heils in het museum werkervaring opdoen. Voor de inrichting is gebruik gemaakt van de LAB21 Hardsteen klinkers. Met behulp van deze klinkers creëert het museum een authentieke Amsterdamse sfeer.

Datum: Eind 2014
Bestelling: Hardsteen klinkers

Professor Jacob de Smit

Professor Jacob de Smit

Professor Jacob de Smit is oud-decaan van de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onder zijn leiding was de RSM jarenlang de nummer 1 business school van Europa. Zelfs boven de prestigieuze London School of Business van Engeland en Insead van Frankrijk. Professor Jacob de Smit is na zijn periode in Rotterdam decaangeworden aan de Business School van de Universiteit Leiden. Een leuk detail is dat professor de Smit de oud-decaan en hoogleraar is geweest van beide directeuren van LAB21. De bestelling van de heer en mevrouw Smit:

* Chinees hardsteen Wildverband 3cm gezoet + facet
* Chinees hardsteen 60x60x3cm gezoet + facet
* Chinees hardsteen opsluitbanden 100x20x6cm gezoet + facet

Restaurant Soigné

Restaurant Soigné

LAB21 levert ook aan de beste restaurants in Nederland: Restaurant Soigné in Bussum. Al zes jaar trotse houder van een Michelin-ster. LAB21 heeft afgelopen zomer een topparket vloer geleverd en gelegd. Geschikt voor een restaurant: voor veel inloop, maar toch met een prachtig, natuurlijk motief voor een stijlvol resultaat. Oppervlakte: +-200m2 Bestelling: Eiken parket vloer Country

Datum: Augustus 2015
Oppervlakte: +-200m2
Bestelling:
Eiken parket vloer Country

Stichting kinderdagverblijf Brabant

Stichting kinderdagverblijf Brabant

Stichting kinderdagverblijf Brabant is feest voor ieder kind. Onder leiding van enthousiast personeel streven zij ernaar een omgeving voor het kind te creëren waarin het zich thuis voelt. De sfeer en omgeving is daarvan van groot belang. Met de warm getinte PVC vloer komt de huiselijke sfeer echt tot leven. Tevens is deze erg gemakkelijk in onderhoud zodat het personeel meer tijd voor de kinderen overhoud!

Datum: Eind 2013 / Begin 2014
Oppervlakte: +-200m2
Bestelling: Klik PVC Sensation

Zorgresidente Zonneburg

Zorgresidente Zonneburg

Voor zorgresidentie Zonneburg is het bieden van goede zorg niet het enige dat telt. Naast de goede zorg willen ze een prettige omgeving met veel service en comfort aan de bewoners bieden. Met hun prachtige monumentale villa kunnen ze die wensen realiseren. In opdracht voor de locatie in Empe nabij Apeldoorn heeft Lab21 vloeren geleverd zodat de sfeer en comfort ook in het gebouw de juiste uitstraling heeft.

Datum: 2014
Oppervlakte: +-200m2
Bestelling: Klik PVC WTECH

Izi Fitness

Izi Fitness

Izi Fitness ,de dochteronderneming van Raymond Coronel Beheermaatschappij BV, is gevestigd aan de Havenstraat 303 te Huizen. Binnen een week heeft LAB21 450m2 laminaat vloer en bijpassende accessoires geleverd zodat het fitness centrum op tijd zijn deuren kon openen. De zaal met de LAB21 vloer wordt gebruikt voor kracht en Cardio trainingen. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden!

Datum: 2014-2015
Oppervlakte: +-450m2
Lite Dark Juice and Chocolate Bar

Lite Dark Juice and Chocolate Bar

De hippe Juice en Chocolate Bar heeft een uniek concept en inrichting. De lifestyle richt zich op energie en verleiding. De moderne inrichting in combinatie met de fruitige kleuren passen mooi bij de donker gerookte vloer.

De eiken Houten vloer geeft een extra dimensie en geeft de zaak een natuurlijke gezonde uitstraling.

Datum: Halverwege 2014
Oppervlakte: +-200m2
Bestelling: Eiken parket vloer Country

Sport 2000

Sport 2000

Sport 2000
Sport 2000, met alweer 73 vestigingen verspreid door de Benelux, koopt zijn houten vloeren bij LAB21.
Inmiddels is er alweer 700m2 gelegd van onze Urban serie! Binnenkort komen daar nog andere vestigingen bij.

Datum: 2014-2015
Oppervlakte: +-700m2
Bestelling: Eiken parket vloer Urban