Bezorging/afhalen

Contactinformatie & afhaaladres

LAB21 Amersfoort (Flagship Store)
Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
T: 033 494 19 36

Kostenoverzicht PVC

Bezorgen (alleen contant)
Bezorgkosten PVC vloeren (NL, m.u.v. Wadden) EUR 80,- incl. btw
Bezorgkosten PVC vloeren (België) EUR 80,- incl. btw
Afhaal (alleen pin)
Afhaalkosten PVC vloeren (Alleen in Amersfoort) Gratis

Openingstijden afhaal (alleen op afspraak):

maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00
zaterdag: 10.00 tot 13.00

Belangrijke informatie

Zelf afhalen?

Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 25% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij maken een afspraak met u voor een geschikt moment van afhaal - u kunt alleen op afspraak afhalen. In onze showrooms kunt u niet afhalen, alleen in onze Flagship Store in Amersfoort - hier kunt u pinnen (niet contant).


Liever thuisbezorgd?

Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 25% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij nemen contact met u op om een definitieve leverdatum af te spreken. Het restbedrag kunt u contant voldoen bij aflevering. Hiervoor rekenen we EUR 25 rembours. U kunt het bedrag ook volledig voldoen voor levering, dan betaalt u geen rembourskosten. N.B.: Leveringen in binnensteden van bijv. Amsterdam en Utrecht zijn extra kosten aan verbonden.
Voor levering op de Waddeneilanden wordt een toeslag gerekend. Toeslag afhankelijk van gewicht van bestelling en afleverlocatie.
De artikelen zullen op een pallet bij u voor de deur bezorgd worden, voor de eerste drempel van het gebouw/uw huis. Wenst u uw bestelling  binnen  geleverd te krijgen? Bestel dan onderstaand artikel!


Vragen?
Neem contact op met LAB21

Kom naar één van onze tien showrooms!