LAB21 Zwolle
Zwolle
Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ   Zwolle

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

LAB21 Zwolle

LAB21 Zwolle

Zwolle

Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ   Zwolle

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Bereikbaarheid


Kom je langs bij LAB21 Zwolle? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 19, Zwolle-Centrum, de snelste route. De dichtstbijzijnde bushalte is 2 minuten lopen. LAB21 Zwolle is gevestigd in het centrum van Zwolle.

Parkeren


Kom je met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Zwolle kan je voor de deur parkeren. Mocht je met de fiets komen, er is ook een fietsenstalling direct voor de deur. De bushalte is maar 2 minuten lopen bij ons vandaan.

Storemanager


Mijn naam is Maarten en ik ben werkzaam in de showroom in Zwolle. Door mijn ervaring in de vloerenbranche weet ik hoe belangrijk het is om de juiste vloer te kiezen. Aangezien de vloer de basis is, hebben zowel materiaal als kleur veel invloed op de ruimte. Ik geef je hierover graag eerlijk advies en denk met je mee over de vloer die in jouw situatie het beste past. Kom gerust eens langs in de showroom, de koffie staat klaar!

LAB21 Zwolle


Deze showroom is geopend in mei 2018 en gevestigd dichtbij het centrum van Zwolle. Het grote pand biedt genoeg ruimte voor ons brede assortiment aan PVC, laminaat en parket. Woont u in de buurt van Zwolle, of gaat u in de regio wonen? Kom dan eens langs in onze showroom voor passend en eerlijk advies!

Foto's showroom

Hiernaast ziet u een impressie van de showroom in Zwolle.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens