Haal de zomer in huis!

Bekijk de decors
De beste vloeren van 35 topmerken Laagste prijs garantie Eigen, deskundige legservice

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland!

Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.

Kom naar één van onze tien showrooms!

Coby De ruiter, Geplaatst op 04/06/2019 | Trustpilot reviews

Prachtige vloer en super gelegd! Heel blij mee 😁

Lotte Oostrum, Geplaatst op 24/03/2019 | Trustpilot reviews

Vriendelijk personeel in de showroom en goed geholpen. Ik heb de vloer laten leggen en dat waren 2 zeer (v)aardige mannen. Prima prijs en goed onderhoudadvies, kortom niets op aan te merken!

Leny van Dam, Geplaatst op 22/03/2019 | Trustpilot reviews

Heel erg tevreden over de verkoper, het bedrijf zelf en de laminaatleggers. Allemaal zeer betrokken bij de klus en 100% inzet.

Klant, Geplaatst op 21/03/2019 | Trustpilot reviews

Prachtige PVC vloer gekocht bij de vestiging Delft. Prima geholpen ook toen we later een aantal wijzigingen wilden door voeren. Soepel verlopen en uitstekend gelegd door meedenke vakmensen. Een absolute aanrader!

Jordan Rijcken, Geplaatst op 09/03/2019 | Trustpilot reviews

Ik heb voor 2 verdiepingen pvc bij Lab 21 gekocht en dat is ook door hun gelegd. Prima ervaring. Breed assortiment, prettig geholpen, goede follow-up en netjes en professioneel geleverde producten. Gewoon blij mee!

Berend Bakker, Geplaatst op 01/03/2019 | Trustpilot reviews

Zaterdag in de showroom in Amersfoort, toen dus een afspraak gemaakt en woensdag terug gegaan. Er werd voldoende tijd genomen om alle mogelijkheden op een rij te zetten en af te wegen, afspraak bleek ook afspraak te zijn. Ik kan lab21 dan ook zeer aanbevelen.

Jade De vries, Geplaatst op 18/02/2019 | Trustpilot reviews

Zeer vriendelijk en fijn personeel, dat geldt ook voor diegenen die de vloer hebben gelegd. Vloer en plinten zien er mooi uit, we zijn er heel blij mee!