LAB21 Amersfoort

Amersfoort - Flagshipstore

Euroweg 27
3825 HA   Amersfoort

Openingstijden

Maandag:09:00 - 17:00 uur
Dinsdag:09:00 - 17:00 uur
Woensdag:09:00 - 17:00 uur
Donderdag:09:00 - 17:00 uur
Vrijdag:09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Momenteel zijn wij ons magazijn aan het verbouwen, dit zorgt voor enige geluidsoverlast. Onze excuses voor het ongemak!

Ruim aanbod vloeren bij LAB21 in Amersfoort 

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet alleen op merknamen, maar op kwaliteit en design.

LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten. Ontdek de vloer die bij je past!


Heeft u uw bestelling geplaatst en wilt u deze afhalen, dan bent u welkom bij ons magazijn in Amersfoort! Wilt u vooraf melden dat u langskomt? Dan zorgen wij dat uw bestelling klaar staat. Ons magazijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur is er lunchpauze. De resterende betaling bij afhalen kan uitsluitend voldaan worden per pin.

Eerlijk advies over onze vloeren

Bij LAB21 staan onze adviseurs voor je klaar met passend advies. We zijn eerlijk over de voor- en nadelen van producten, zodat jij met de vloer naar huis gaat die past bij je woonsituatie. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor je en denken uitgebreid mee.

Wil je verzekerd zijn van goed advies? Kom bij ons langs op de koffie en laat je adviseren over vloeren, van parket tot PVC. Ontdek meer over onze legservice en vindt bijpassende vloer accessoires, zoals plinten en legmateriaal. 

Ontdek ons ruime assortiment vloeren van verschillende merken bij LAB21 Amersfoort:

Kom naar één van onze tien showrooms!