LAB21 Oostzaan

LAB21 Oostzaan

Amsterdam - Showroom

Skoon 58
1511 HV   Oostzaan

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraak Bel mij terug Aangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

Bereikbaarheid

Komt u langs bij Lab21 Amsterdam? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Over de snelweg neem afrit Knooppunt Coenplein. Heeft u plannen om met de trein/bus te komen klik dan op de volgende link. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen. LAB21 Amsterdam is 38m het van hoofdkantoor van Piet Boon.

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Amsterdam kunt u gratis voor de deur parkeren! Mocht u met de fiets komen is er ook een fietsenstalling direct voor de deur! De bushalte is ook maar 10 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store mananger (Amsterdam)

Mijn naam is Johan en ik ben storemanager van LAB21 Amsterdam. Samen met u proberen we de perfecte vloer voor u uit te zoeken. Zelf heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen van vloeren. Mijn passie is dat u naar huis kan gaan met een goed gevoel en genoeg informatie over de vloeren. Wilt u persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen? Neem dan contact op met LAB21 Amsterdam dan plannen wij samen met u een datum wat voor u het beste uitkomt!

LAB21 Amsterdam

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet alleen op merknamen, maar op kwaliteit en design.

Foto's Showroom

Wilt u een indruk krijgen van de showroom in Amsterdam? Kijk dan hier!

Kom naar één van onze tien showrooms!