LAB21 Leeuwarden

LAB21 Leeuwarden

Leeuwarden - Showroom

Planetenlaan 2, 8938 AL   Leeuwarden

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Maak een showroom afspraakBel mij terugAangepaste openingstijden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in onze showrooms geen voorraad. Uiteraard kun je hier wel een vloer bestellen!

Bereikbaarheid

Komt u langs bij Lab21 Leeuwarden? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Over de snelweg neem afrit Wergea vanaf de N31. Heeft u plannen om met de trein/bus te komen klik dan op de volgende link. De dichtstbijzijnde bushalte is 8 minuten lopen. LAB21 Leeuwarden zit gevestigd tussen verschillende bouwmarkten, u kunt uw bezoek dus gemakkelijk combineren!

Parkeren

Komt u met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Leeuwarden kunt u gratis voor de deur parkeren! Mocht u met de fiets komen is er ook een fietsenstalling direct voor de deur! De bushalte is ook maar 8 minuten lopen van ons vandaan. Heeft u plannen om met de bus/trein te komen klik dan op de volgende link.

Store manager (Leeuwarden)

Mijn naam is Erik en ik ben store manager bij LAB21 Leeuwarden. Ik ben geboren en getogen in een middenstandsgezin en het omgaan met klanten is mij daarom op het lijf geschreven. Vanuit een commerciële opleiding heb ik verschillende mooie merken mogen vertegenwoordigen. Het is mijn passie om samen met de klanten tot een voor hen juiste keuze te komen waarbij eerlijkheid, respect en een goede product/prijs verhouding bovenaan staan. U bent van harte welkom in onze compleet gerestylede showroom in Leeuwarden!

LAB21 Leeuwarden

In het hoge noorden hebben wij inmiddels twee vestigingen, waarvan een in het mooie Leeuwarden. Het pand zit op een goed te bereiken locatie tussen verschillende bouwmarkten, u kunt uw bezoek dus gemakkelijk combineren! Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan eens kijken bij LAB21 Leeuwarden voor een breed assortiment aan PVC, laminaat en parket.

Kom naar één van onze tien showrooms!