Natuurlijk de beste vloeren!

Laagste prijs garantie

Vloeren van 35 topmerken

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

20.000 tevreden klanten

Keramische tegels

Een gratis emmer voeg!

Keramische tegels hebben een aantal zeer handige eigenschappen. Zo zijn ze zeer hard en hebben ze een hoge vloeigrens. Daarnaast zijn keramische tegels slijtvast, kras- en hittebestendig en kleurvast.

Waar te zien in onze showrooms?
Keramische tegels zijn te bezichtigen in onze showroom LAB21 Amersfoort!

Het portfolio van keramische terrastegels van LAB21 bestaat voor 100% uit tegels gemaakt met digitale printtechniek. Met digitale printtechniek wordt de uitstraling en levendigheid van natuursteen tegels zoveel mogelijk geëvenaard. Bijna 100% van de keramische terrastegels van LAB21 zijn zogenaamde “full body”-tegels. Full body-tegels zijn tegels die van binnen en van buiten vrijwel dezelfde kleur hebben.

LAB21 heeft een groot aantal keramische tegels met natuursteenlook, houtlook of betonlook voor zowel binnen- als buitentoepassingen in haar portfolio.

Waar te zien in onze showrooms?

U kunt de keramische vloertegels bezichtigen in al onze showrooms, met uitzondering van LAB21 Delft en LAB21 Amersfoort (Flagship Store). In Amersfoort is wél terras (buiten) keramiek te bezichtigen.

Gratis emmer voeg!

Bij een minimale besteding van €1000,- aan natuursteen óf keramische terrastegels, krijgt u nu een gratis emmer voeg cadeau! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere korting of aanbiedingen.

Hoe werkt het?

Bestel via de webshop minimaal €1000,- aan natuursteen óf keramische terrastegels en u krijgt de gratis emmer voeg geheel kosteloos meegestuurd. Zo makkelijk is het dus. Wacht dus niet langer en bestel snel, want op = op!