Legservice van LAB21

Overzichtelijk bij één bedrijf

LAB21 heeft een deskundige legservice, welke ruimschoots ervaring heeft in het leggen van vloeren. Onze legservice is vakkundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wanneer u een vloer door de legservice van LAB21 laat leggen houdt u alles overzichtelijk bij 1 partij. Dit scheelt u een hoop extra geregel. Onze vakmensen leggen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Legservice laminaat

Wilt u uw laminaat laten leggen? De legservice van de LAB21 biedt uitkomst. Een team van experts gaat graag aan de slag met uw laminaat en realiseert een perfect gelegde laminaatvloer. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten laminaat. Wij leggen al vele jaren laminaatvloeren door heel Nederland. Een groot voordeel is dat wij ook nog eens garantie bieden op het geleverde werk.

Wij leggen complete vloeren. Denk hierbij niet alleen aan het laminaat, maar ook aan de ondervloer en de plinten. Het leggen van plinten is een zeer specialistische klus en wordt vaak door mensen uitgesteld. Wanneer u dit door echte vakmannen laat doen, bent u verzekerd van een topkwaliteit vloer. Wij kunnen alle soorten plinten voor u plaatsen, van platte plinten tot aan hoog opstaande plinten. Ook is geen enkel soort laminaat voor ons een probleem.

Legservice PVC vloer

Wilt u een PVC vloer leggen, maar weet u niet hoe u het beste te werk kunt gaan? Geen probleem, bij LAB21 verkopen we niet alleen PVC vloeren, we leggen ze ook voor u en zorgen voor de complete afwerking van uw vloer. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Als u bij ons een PVC vloer koopt, kunnen we meteen alle zorgen uit handen nemen. De vloer wordt bij u bezorgd en, als u dat wenst, gelegd. LAB21 verzorgt de gehele afwerking van de vloer, dus ook het plaatsen en afwerken van de plinten en het egaliseren van uw vloer. De werkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd.

Legservice Houten vloer

Houten vloeren leggen kan op een paar manieren. Zwevend leggen of vast nagelen op rachels of verlijmen. Het hangt van de situatie af en uw persoonlijke voorkeur. Heeft u een appartement of juist een kamer met vloerverwarming, de situatie hangt samen met de keuze van de installatie techniek. Het inkorten van deuren of keuken plinten behoort niet tot het vloerleggen. Mocht u dat wij dit voor u uitvoeren maakt dit dan vooraf kenbaar en kunnen wij u informeren en eventueel offreren.

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op.