Natuurlijk de beste vloeren!

Laagste prijs garantie

Vloeren van 35 topmerken

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

20.000 tevreden klanten

9 vestigingen in Nederland

PVC visgraat

PVC visgraat is misschien wel de mooiste pvc vloer die er is. PVC visgraat is de laatste jaren sterk ontwikkeld en niet meer van echt hout te onderscheiden. Bij LAB21 vindt u de PVC visgraat vloeren met de modernste techniek. Hierdoor heeft u de sfeer van een eiken houten visgraat vloer en alle voordelen van een pvc vloer. Bekijk hieronder de collectie PVC visgraat vloeren.
74 resultaten
Sorteren op:
PVC visgraat

Een PVC visgraat vloer kiezen

PVC visgraat vloeren zijn er in diverse merken, maten, kleuren en slijtlagen. In principe kan elke lijm pvc vloer in visgraat gelegd worden, alleen zijn veel pvc stroken daar echt te groot voor. De merken Moduleo, Sensation, Gerflor, VIVA Floors en Mflor bieden echte PVC visgraat vloeren aan in reguliere visgraat plank formaten, zodat u de look krijgt van een echte eiken houten visgraat vloer. Ook zijn alle PVC visgraat vloeren te leggen met een bies voor een klassieke visgraat look. Het visgraat legpatroon wordt al eeuwenlang gehanteerd, en geeft uw vloer direct een klassieke, authentieke uitstraling. Deze uitstraling kunt u ook bereiken met lijm PVC stroken. Zo heeft u de klassieke uitstraling van een eiken visgraat parket, maar alle voordelen van het moderne lijm PVC.

De voordelen van een PVC visgraat vloer

Een visgraat vloer van pvc is niet van echt te onderscheiden. Zo heeft u alle karakteristieke eigenschappen van een eiken houten visgraat vloer en alle voordelen van een PVC vloer. In onze showrooms hebben we visgraat vloeren als voorbeeld gelegd, hier kunt u zelf het effect van een PVC visgraat vloer ervaren.

Hier nog even de voordelen van een pvc visgraat vloer:

  • Natuurlijke uitstraling, niet van echt te onderscheiden.
  • Laag loopgeluid
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling.
  • Voelt warm aan.
PVC visgraat

Een PVC vloer in visgraat leggen

Het leggen van een pvc vloer in visgraat is echt vakwerk. LAB21 gebruikt hier leggers voor die veel ervaring hebben met het leggen van pvc vloeren in visgraat. Wij raden u ook af om een lijm pvc vloer zelf te leggen en in het bijzonder een lijm pvc vloer in visgraat zelf te leggen. Geen paniek, onze m2 prijzen zijn bijna altijd all-in tarieven. Dit betekend inclusief; egaliseren, leggen en het legmateriaal zoals lijm etc. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het resultaat. De legservice van LAB21 kunt u inschakelen bij elke vloer.

Kom naar één van onze negen showrooms!