Wtech

Wtech is het merk van de betaalbare klik pvc vloer. Het merk heeft de beste prijs/kwaliteit klik pvc vloeren en is verkrijgbaar met een toplaag van 0,30 mm tot 0,55 mm. Hierdoor zijn de klik pvc vloeren van Wtech geschikt voor intensief gebruik maar ook geschikt voor slaapkamers en zolders. De plank is waterbestendig en van zeer goede kwaliteit. Bekijk hieronder het volledige assortiment van Wtech of kom naar een van onze showrooms.

Je gekozen filters:   Merk
1 resultaat
Sorteren op:
Wtech

Klik pvc van Wtech

Wtech is een klik pvc vloer met de beste prijs kwaliteit verhouding in de markt. Door de combinatie van pvc en het kliksysteem van laminaat wordt het product ook wel pvc laminaat genoemd. De onderste laag bestaat uit WPC, dit is Wood Plastic Composite, een kunststof op basis van houtvezels. Deze laag zorgt dat de plank gebruik kan maken van het kliksysteem en dat de plank makkelijk zelf te leggen is. Wtech maakt gebruik van een Klik en vast systeem waardoor de vloer extreem eenvoudig te leggen is. Op de WPC-laag ligt de PVC-Laag, De pvc laag vormt het decor en de slijtlaag. Op de PVC-laag ligt een vinyllaag deze laagt zorgt voor hechting en stabiliteit onder de  decorlaag. De decorlaag van Wtech is Ultra High Definition en zorgt voor een levensecht effect. In de meeste gevallen is dit een houtstructuur, maar dit kan ook een betonlook hebben voor een pvc tegel.


Wtech heeft een ruim aanbod “houtsoorten” Of u nu een lichte, donkere, drukke of rustige vloer zoekt. Met het assortiment van Wtech slaagt u altijd! Last but not least is er de PU toplaag. De PU toplaag is nagenoeg slijt vast met de premium krasvaste toplaag van Wtech. In de toplaag zit ook een relief verwerkt zodat de vloer niet alleen op een echte houten vloer lijkt maar zelfs aan voelt als een echte houten vloer. Op pvc vloeren wordt dan ook tussen de 10 en 20 jaar Garantie gegeven. De toplagen zijn er in twee diktes, namelijk 0,30mm en 0,55mm. Voor intensief gebruik zoals de hal en woonkamer adviseren wij de 0,55mm. Voor slaapkamers en zolders adviseren wij de 0,30mm. Uiteraard kan daar ook de 0,55mm worden gebruikt.

Wtech

De echte houtstructuur van Wtech

Wtech gebruikt niet alleen High-Definition prints maar heeft ook nog eens een levensechte reliëf structuur in de planken. Waardoor de pvc planken er niet alleen uit zien als echt hout maar ook als echt hout voelen. Kom naar één van onze showrooms en voel zelf het levensechte hout-effect van de Wtech klik pvc vloeren.

Kom naar één van onze tien showrooms!