Afhalen en bezorgen
Afhalen en bezorgen

Zelf afhalen?
(alleen op afspraak):

Dat kan in ons magazijn in Amersfoort, het adres is Euroweg 27. (alleen op afspraak) het afhalen van goederen is GRATIS. Wit u minimaal 2 dagen voor u uw spullen afhaalt svp melden dat u komt, dan zorgen wij dat alles netjes voor u klaarstaat.

Ons magazijn is geopend van:
Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 tot 10:30 uur en tussen 15:00 tot uiterlijk 16:30 uur. De resterende betaling bij afhalen kan uitsluitend voldaan worden per pin.

Voor vragen kunt u contact opnemen met LAB21
Wilt u uw vloer liever thuis bezorgd hebben?
Dat doen we graag voor u!

Voor het bezorgen vragen wij een bijdrage in de kosten, hieronder een overzicht.

  Bezorgkosten     NL. m.u.v. de eilanden     België
  Laminaat
  100.00 incl btw
  100.00 incl btw
  PVC
  100.00 incl btw
  100.00 incl btw
  Hout/Parket
  130.00 incl btw
  130.00 incl btw  
Zelf afhalen
Belangrijke informatie:

Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 15% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij maken een afspraak met u voor een geschikt moment 

van afhaal - u kunt alleen op afspraak afhalen. In onze showrooms kunt u niet afhalen, alleen in onze Flagship Store in Amersfoort - hier kunt u pinnen (niet contant).
Liever thuisbezorgd?
Belangrijke informatie:

Bestel via de webshop of e-mail de order naar info@lab21.nl. Zodra u 15% van het orderbedrag aanbetaalt (of volledig voldoet) wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt - na (aan)betaling - doorgestuurd naar onze order picking-afdeling. Wij nemen contact met u op om een definitieve leverdatum af te spreken. Omdat wij werken met een externe transporteur vragen wij u om voor de bezorging het volledige bedrag te voldoen, mocht u niet vooruit willen betalen dan hebben wij de optie tot een rembourszending, in dit geval kunt u (uitsluitend) contact afrekenen met de chauffeur. De extra kosten voor een rembourszending zijn 25,00 euro.
N.B.: Aan leveringen in binnensteden van bijv. Amsterdam en Utrecht zijn extra kosten verbonden. Toeslag afhankelijk van gewicht van bestelling en afleverlocatie. De artikelen zullen op een pallet bij u voor de deur bezorgd worden, voor de eerste drempel van het gebouw/uw huis.


Uw nieuwe vloer, op uw manier thuis.
Uw nieuwe vloer, op uw manier thuis.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens