Leiden | Flevoweg 2C, 2318 BZ
Leiden
Flevoweg 2C, 2318 BZ

De grootste vloerenshowroom in de regio Leiden


Kom langs bij onze unieke showroom in Leiden en laat je inspireren door het verrassend grote aanbod in pvc, laminaat en houten vloeren. Met meer dan 2.000 vloeren en vele verschillende topmerken heeft LAB21 alles in huis om jouw interieur tot iets bijzonders te maken. Wandel langs de talloze sfeervolle collecties en wordt eindeloos geïnspireerd door de vele mogelijkheden die LAB21 jouw te bieden heeft. Wij verwelkomen je graag snel in onze showroom!

Openingstijden
Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten
Contactgegevens

Flevoweg 2C
2318 BZ   Leiden
085 48 33 283

Het assortiment in onze showroom

LAB21 is uw ideale vertrekpunt in de zoektocht naar een nieuwe vloer. Met ons brede assortiment in uiteenlopende categorieën hebben wij een vloer voor iedereen. In de showroom ontdekt u het allemaal en kunt u alle typen vloeren ervaren. Bekijk hieronder één van de categorieën voor een dieper inkijkje in ons diverse assortiment aan vloeren:

PVC vloeren

Eiken visgraat


Klik PVC vloeren

Eiken vloeren


Lijm PVC vloeren 

Houten vloeren


PVC betonlook

Lamelparket


PVC rigid

Laminaat


PVC tegelsPVC visgraat


Onze merken

Bij LAB21 zijn we trots dat we u veel verschillende vloeren van diverse topmerken kunnen aanbieden. Bij de keuze voor onze leveranciers staan kwaliteit, design en scherpe prijzen centraal. Hierdoor kunnen wij altijd de beste deal voor de klant garanderen. Bekijk hieronder welke merken wij allemaal in ons assortiment aanbieden:

Albero

Moduleo

Stech

Ambiance

Portwood

Tarkett

Ambiant

PUREtec

Top-line

Beautifloor

Quality-line

Vespuci

Budget-line

Quercus

Viva Floors

Hoomline

Sensation


mFLOR

Signature

Onze specialisten in de showroom

Wij zijn de medewerkers van de showroom in Leiden. Samen met jou zoeken wij graag de perfecte vloer uit. Het is dan ook ons doel om je naar huis te laten gaan met een goed gevoel en genoeg informatie over de vloeren. Wil je persoonlijk advies en antwoord op alle vragen? Neem dan contact op met LAB21 Leiden, dan plannen wij een afspraak in.

 

Bereikbaarheid

Kom je langs bij LAB21? De showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Lees hieronder voor meer informatie over uw vervoersmiddel:

Auto: Doordat onze showroom in Leiden vlakbij de snelweg ligt, is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de snelweg is afslag 5-Roelofarendsveen vanaf de A4 de snelste route. Bij LAB21 Leiden kan je daarnaast gratis voor de deur parkeren.

Fiets: Mocht je met de fiets willen komen dan is er een grote fietsenstalling aanwezig direct voor de ingang.

Openbaar vervoer: Kom je met de trein? Dan kun je het beste uitstappen op station Leiden Centraal. Vanaf hier kan je de bus pakken in de richting van de showroom. Vanaf de bushalte is het maar een paar minuten lopen naar showroom Leiden.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens