LAB21 Leiden
Leiden
Flevoweg 2C, 2318 BZ   Leiden

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

LAB21 Leiden

LAB21 Leiden

Leiden

Flevoweg 2C, 2318 BZ   Leiden

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Bereikbaarheid


Kom je langs bij LAB21 Leiden? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 5-Roelofarendsveen vanaf de A4 de snelste route. Vanaf station Leiden Centraal is het 10 minuten met de bus. De bus stopt voor de deur. LAB21 Leiden ligt tegenover de GAMMA.

Parkeren


Kom je met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Leiden kan je gratis voor de deur parkeren. Mocht je met de fiets komen, ook dit is geen enkel probleem. De bus stopt voor de deur.

Storemanager

Mijn naam is Wai ik ben storemanager bij LAB21 in Leiden. Bij ons wordt u gastvrij ontvangen. Mijn collega’s en ik doen ons uiterste best om u te begeleiden naar uw keus van de vloer die bij u past. Dit doen wij door naar uw wensen te luisteren en al uw vragen te beantwoorden. Voor bijna elke wens en woonsituatie kan u een passende vloer bij LAB21 Leiden vinden. 
Het is mogelijk om een afspraak in te plannen maar u kan ook spontaan binnenkomen lopen. In beide gevallen bent u van harte welkom in onze showroom om in een ontspannen sfeer op u gemak te oriënteren naar uw nieuwe vloer.
Ook voor grote projecten als vakantieparken, hotels en winkelcentra etc. bent u bij LAB21 Leiden op het juiste adres. Kom u eerst oriënteren in onze showroom om vervolgens gezamenlijk met de operationeel directeur het project verder te bespreken.

LAB21 Leiden

LAB21 Leiden opent half februari 2021 haar deuren. Toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Met meer dan 2000 vloeren ben je bij ons aan het juiste adres! We verwelkomen je graag bij LAB21 Leiden! De koffie staat klaar, zien we je snel?

Foto's showroom

Hiernaast ziet u een impressie van de showroom in Amersfoort.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens