[H1]PVC vloeren[/H1]

PVC vloeren

De grootste collectie pvc vloeren.

Bekijk hier het assortiment van meer dan 1000 PVC vloeren op je gemak online. Ons assortiment bestaat uit lijm, klik en rigid PVC vloeren. Of je nou op zoek bent naar pvc visgraat, betonlook of xxl houtlook bij ons vind je het allemaal tegen de laagste prijsgarantie. Je kunt onze PVC vloeren zien en voelen in een van onze megastores. Onze showrooms zijn helemaal voorbereid op jouw komst en we voldoen aan alle maatregelen om jouw bezoek veilig maar ook leuk en inspirerend te maken. Dus kom gezellig langs of maak alvast een afspraak met een van onze vloerenspecialisten.

Klik hier voor het Stech Core assortiment811 resultaten
Sorteren op:

INFORMATIE PVC VLOEREN

PVC vloeren zijn erg populair geworden en dat is niet voor niets. PVC Vloeren hebben veel voordelen. Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment PVC vloeren, van lijm en klik pvc vloeren. LAB21 is momenteel de voordeligste aanbieder van PVC vloeren in Nederland en België. LAB21 wil altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden in PVC Vloeren. Bekijk hieronder ons assortiment PVC vloeren.

Klik PVC vloer

Een klik PVC vloer is een pvc vloer die u makkelijk zelf kunt leggen. Het leggen van deze vloer is te vergelijken met het leggen van een laminaat vloer.

Klik PVC vloer:
+ Makkelijk zelf leggen 
+ Ideale oplossing bij 10dB eis 
+ Geen schade aan originele ondergrond 
- Warmte-isolatie hoger dan verlijmd PVC bij vloerverwarming en -koeling 
- Minder stabiel

Lijm PVC vloer

Een lijm PVC vloer is slijtvast en blijft altijd mooi op zijn plek liggen en is de meest geschikte pvc vloer voor als u vloerverwarming heeft. Deze vloer wordt veel gebruikt in woningen, kantoren en zelfs in hotels en horeca. Bij het leggen van een lijm pvc vloer is het van belang dat de ondergrond helemaal strak is. Het egaal maken van de vloer gebeurt met egaline en noemen we egaliseren. Bekijk hier onze legservice!

Lijm PVC vloer:

+ Stroken die beschadigd raken kunt u plaatselijk vervangen

+ Zeer stabiel

+ Zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

- Geen doe-het-zelf product

- Hogere eis aan ondergrond

- Bij egaliseren permanente verandering aan originele ondergrond

- Niet geschikt voor vochtige ruimtes

VOORDELEN PVC VLOEREN

Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling. Dit komt vooral doordat de deco film die wordt toegepast bij PVC vloeren van een veel hogere resolutie is dan bij het Deco papier van laminaat. Hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling gecreëerd bij PVC vloeren.

- Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling.
Dit komt vooral doordat de deco film die wordt toegepast bij PVC vloeren van een veel hogere resolutie is dan bij het Deco papier van laminaat. Hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling gecreëerd bij PVC vloeren.

- Onderhoudsarm
Een PVC vloer is erg makkelijk te onderhouden. Wel valt het aan te raden de PVC vloeren te onderhouden met de hiervoor bedoelde producten. Onderhoudsmiddelen voor zowel het dagelijkse als het periodieke gebruik vindt u op de pagina PVC onderhoud.

- Geschikt voor vochtige ruimtes
Het materiaal is niet gevoelig voor vocht en water. Klik PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Er mag geen water onder een klik PVC komen. Hierdoor kan schimmel ontstaan, wat schadelijk is voor uw gezondheid. Een verlijmde PVC vloer raden wij niet aan in vochtige ruimtes. Door het vocht kunnen de PVC stroken loskomen.

- Slijtvast
De PVC vloeren hebben een stevige PU toplaag en is hierdoor erg slijtvast. Hierdoor worden PVC vloeren vaak gebruikt in intensief belopen ruimtes als kantoorpanden, restaurants, ziekenhuizen etc.

- Voelt warm aan
De PVC vloeren, in tegenstelling tot laminaat, voelen warm aan in de winter, ook zonder vloerverwarming. U krijgt dus geen koude voeten op een PVC vloer.

- Laag loopgeluid
Bij de PVC vloer hoor je geen klank zoals bij het lopen op een houten of laminaatvloer. Het materiaal zelf is geluiddempend.

NADELEN PVC VLOEREN

PVC vloeren worden zacht bij zeer hoge temperaturen van boven de 60°C of langdurige blootstelling aan zonlicht. Bij een serre die regelmatig vol in het zonlicht ligt, is het wellicht niet handig om hier een PVC vloer te leggen. Bij massief Klik PVC vloeren kunnen de PVC planken op deze plekken omhoog komen als gevolg van de hitte. De Stech klik PVC heeft daar geen last van.

 Een nieuwe pvc-vloer vraagt om goed onderhoud. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk kan genieten van je nieuwe vloer. LAB21 biedt verschillende middelen om je vloer te beschermen, zoals PVC reiniger, viltglijders en luchtbevochtigers. Door je vloer zo goed mogelijk te beschermen, kan je er langer van genieten!

GOEDKOPE PVC VLOEREN

Goedkope PVC vloeren vindt u bij LAB21. LAB21 heeft het grootste assortiment goedkope pvc vloeren. Doordat wij op grote schaal rechtstreeks inkopen bij gerenommeerde fabrieken, biedt LAB21 de mogelijkheid om PVC vloeren met exclusieve kleuren te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Ook stoffeerders en woninginrichters zijn van harte welkom bij LAB21 om PVC vloeren in te kopen.

Wil je meer informatie bekijk dan onze onderhoudsbrochure!

  • Natuurlijk de beste vloeren!
  • Vakspecialist met bouwmarkt prijzen
  • Alle grote merken onder één dak
  • Meeste keuze in alle prijsklassen
  • Deskundige legservice
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 60.000 tevreden klanten
  • 14 showrooms in Nederland
Kom naar een van onze veertien showrooms!

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens