Natuurlijk de beste vloeren!

Vakspecialist met bouwmarkt prijzen

Alle grote merken onder één dak

Meeste keuze in alle prijsklassen

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 60.000 tevreden klanten

10 showrooms in Nederland

Moduleo

Moduleo pvc vloeren behoren tot de top van het segment. Kom naar één van onze showrooms voor de laagsteprijsgarantie van de Moduleo pvc vloeren. 

De pvc vloeren van Moduleo zijn van hoge kwaliteit en zijn in vele vormen, maten en kleuren beschikbaar. Moduleo heeft de volgende lijnen pvc; Select (0,40mm), Impress(0,55mm) en Transform(0,55mm). Daarnaast is er nog een Moduleo Moods serie voor een pvc vloer of een vloer van unieke pvc tegels in diverse vormen en maten.

Wij verkopen het gehele assortiment van Moduleo, kom naar een van onze showrooms.

Je gekozen filters:   Merk
327 resultaten
Sorteren op:
Moduleo

De series van Moduleo pvc

Zoals kort benoemd in de intro heeft Moduleo verschillende series pvc vloeren. Elke serie heeft zijn eigen unieke karakter en is geschikt voor een ander gebruiksniveau.

Moduleo Select

Moduleo Select is met een dikte van 0,40mm ideaal voor de woonkamer, slaapkamer en bovenverdiepingen. Uiteraard kan deze plank ook in de hal gebruikt worden. Voor echt intensief gebruik zoals een kantoor raden we een pvc vloer aan met een dikkere slijtlaag. De serie van Moduleo Select bestaat uit zowel pvc planken welke houten planken nabootsen als pvc tegels welke een betonlook hebben. De planken bestaan uit de type Classic Oak, Country Oak, Maritime Pine, Midland Oak. De pvc tegels van Module Select bestaan uit; Cantera en Jetstone.

Moduleo

Moduleo Impress

De Moduleo Impress heeft een slijtlaag van 0,55mm. Dit maakt hem uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld een hal, woonkamer en zelfs een kantoor. De impress serie is voorzien van een v groef. Een van de meest verkochte plank van de Moduleo Impress serie is de Moduleo Impress Country Oak. Deze plank glueeft een warme en rustieke uitstraling aan uw woning of kantoor. De Moduleo Impress Country Oak is in vijf kleuren beschikbaar van licht tot donker. Naast de Country Oak bestaat de Impress serie uit de Moduleo Castle oak, Moduleo Laurel Oak, Moduleo Mountain Oak, Moduelo Santa Cruz, Moduleo Sierra Oak, Moduleo Mustang Slate en de Moduelo Bohemian.

Moduleo Transform

Moduleo Transform heeft een slijtlaag van 0,55mm en is afgewerkt met een v-groef. De houtstructuur loopt mee met de vorming van de houtnerf waardoor er een levensechte plank ontstaat. De planken van transform hebben een meer klassieke en rustige uitstraling. Deze pvc vloer van module is minder druk en uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals in uw hal, woonkamer en zelfs kantoor. De kwaliteit van deze pvc vloer is hetzelfde als van de Moduleo Impress.

Moduleo

Moduleo Moods

De meest populaire pvc vloer van Moduleo Moods is de Moduleo pvc visgraat. Deze visgraat vloer is van hoge kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Naast de Moduleo pvc visgraat vloeren heeft Moduleo Moods een assortiment aan unieke pvc tegels die eindeloos te combineren zijn. Met 10 verschillende vormen, 14 verschillende texturen en 15 verschillende patronen van rustig tot druk zijn er meer dan 110 combinaties te maken met Moduleo Moods.

De Hexagon van Moduleo Moods is een klassieke pvc tegel die een moderne tint geeft aan uw ruimte. Deze tegels zijn uitermate geschikt in de horeca en kantoren.

De pvc visgraat van Moduleo Moods is perfect om uw woning of kantoor de luxe uitstraling te geven die u voor ogen heeft of terug vindt in een van de vele woonmagazines.

Kom naar één van onze tien showrooms!