[h1]Transport van LAB21[/h1]

Transport van LAB21

Hoe gaat het transport in zijn werk?


Wanneer u een nieuwe vloer koopt is het natuurlijk ook handig om te weten hoe deze bij u thuis terecht gaat komen. U kan in onze Flagship Store in Amersfoort uw vloer zelf ophalen óf een transport zending aanvragen. Over dat laatste leest u op deze pagina meer.
DE LEVERINGSPROCEDURE

1: Bij de meeste orders zit ook een transport. Meestal zal de order 2 werkdagen voor de legdatum bij u geleverd worden. De transportdienst bij uw order is met naam en telefoonnummer terug te vinden in de door LAB21 aan u verzonden mail. U kunt de avond voor het transport na 18.00 uur bellen om te vragen in welk tijdvak uw order de volgende dag is ingedeeld. Hierdoor hoeft u niet de hele dag op de zending te wachten.

Let erop dat het transport de artikelen uit uw order tot aan de eerste drempel aflevert. Zij dragen de zending niet naar binnen of naar boven. Houdt u hier rekening mee en roep vooraf hulp in als u niet in staat bent om dit zelf te doen.

2: Wanneer het transport bij u aan huis is, loop dan altijd de zending na. Is alles geleverd, is het juiste geleverd en is alles onbeschadigd? Wanneer er tijdens het transport goederen zijn beschadigd, dient u dit al bij de chauffeur aan te geven. Neem hier dan ook een foto van als bewijs. Breng LAB21 ook op de hoogte per mail of per telefoon. Dan kunnen we er alles aan doen om de ontbrekende of beschadigde goederen nog op tijd bij u te krijgen, zodat de legdata geen gevaar lopen.

3: Breng de vloer naar de ruimte waar deze gelegd moet worden en plaats de dozen plat op de vloer, zodat de vloer kan acclimatiseren. Laat geen materiaal buiten achter, dit kan beschadigen of ervoor zorgen dat het materiaal niet voldoende geacclimatiseerd is.

4: Om bij het transport alles zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u ook nagaat of het afleveradres voor de zending klopt. Vaak staat in de oorspronkelijke order het huidige woonadres en niet die van de nieuwe. Hierdoor kunnen vervelende fouten ontstaan. Kijkt u zelf of het verzendadres klopt om problemen voor te zijn.

5: Wanneer uw huis slecht bereikbaar is met een vrachtwagen, is dat ook iets wat de transporteur van tevoren dient te weten. Geeft u dit alstublieft aan per mail (u kunt deze sturen naar planning@LAB21.nl). Ook als een bijzondere route gevolgd dient te worden naar uw adres, horen we dit graag van u. Dan kunnen wij dit tijdig aan de legger en de transporteur doorgeven.

  • Natuurlijk de beste vloeren!
  • Vakspecialist met bouwmarkt prijzen
  • Alle grote merken onder één dak
  • Meeste keuze in alle prijsklassen
  • Deskundige legservice
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 60.000 tevreden klanten
  • 13 showrooms in Nederland
Kom naar één van onze dertien showrooms!

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens