LAB21 Delft
Delft
Rotterdamseweg 402D, 2629 HH   Delft

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

LAB21 Delft

LAB21 Delft

Delft

Rotterdamseweg 402D, 2629 HH   Delft
let op: Ingang aan de achterkant van het pand

Openingstijden

Maandag:11:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Bereikbaarheid


Kom je langs bij LAB21 Delft? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 10, Delft-Zuid, de snelste route. De bushalte is aan de overkant van de weg! LAB21 Delft is 4,5km van Ikea en 4,1km bij de Gamma vandaan.

Parkeren


Kom je met de auto? Dat is geen probleem! De ingang van de showroom en de gratis parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Mocht je met de fiets komen, er is ook een fietsenstalling direct voor de deur. Kom je met de bus dan wordt je bij de bushalte voor de deur afgezet.

Storemanager


Mijn naam is Chander en ik ben de storemanager van LAB21 Delft. Een flexibele, resultaatgerichte adviseur met ruime ervaring binnen de vloeren branche. Mijn passie is het pad bewandelen naar jouw droomvloer. Ik wil je van harte welkom heten in onze mooie showroom in Delft. Wil je persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen? Neem dan contact op met LAB21 Delft dan plannen we samen een datum die voor jou het beste uitkomt!

LAB21 Delft


Eind 2015 is in een groot geel pand aan het water LAB21 Delft geopend. Deze showroom zat eerst al een aantal jaar op een andere locatie en behoort tot een van de ‘oudste’ showrooms, maar natuurlijk wel in een modern jasje! Voor een uitgebreid aanbod aan PVC, laminaat en parket ben je bij LAB21 Delft aan het juiste adres!

Foto's showroom

Hiernaast ziet u een impressie van de showroom in Delft.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens