LAB21 Capelle aan den IJssel
Capelle a/d IJssel
Schinkelse Baan 8, 2908 LE   Capelle aan den IJssel

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

LAB21 Capelle aan den IJssel

LAB21 Capelle aan den IJssel

Capelle a/d IJssel

Schinkelse Baan 8, 2908 LE   Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Bereikbaarheid


Kom je langs bij LAB21 Capelle aan den IJssel? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 16, Capelle a/d IJssel, de snelste route. De dichtstbijzijnde bushalte is maar 1 minuut lopen. LAB21 Capelle is 800m van Woonmall Alexandrium vandaan, andere winkels zoals Leen Bakker en Kwantum zitten om de hoek.

Parkeren


Kom je met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Capelle aan den IJssel kan je gratis voor de deur parkeren. De bushalte is ook maar 1 minuut lopen bij ons vandaan.

Storemanager


Mijn naam is Wilko en ik ben de storemanager bij LAB21 Capelle aan den IJssel. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het adviseren van vloeren en woninginrichting. Ik vind het leuk om samen een geschikte vloer uit te zoeken die past bij jou als klant en bij jouw budget. Ik let daarbij op details en vind de afwerking en het onderhoud belangrijk om mee te nemen in mijn verhaal. 
Het is fantastisch om te zien hoe de wereld van de vloeren zich steeds verder ontwikkelt. Ook is het fijn om als belangrijke schakel bij LAB21 te werken en de klant op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vloeren.
Wil je persoonlijk advies en antwoord op alle vragen? Neem dan contact op met LAB21 Capelle, dan plannen wij samen een datum die voor jou het beste uitkomt.

LAB21 Capelle aan den IJssel


Begin januari 2019 hebben wij een showroom in Capelle geopend. LAB21 Capelle aan den IJssel is naast Amersfoort, Breda, Eindhoven en Groningen ook een Flagshipstore. Toe aan een nieuwe PVC, laminaat of houten vloer? Met meer dan 2000 vloeren ben je bij ons aan het juiste adres! We verwelkomen je graag bij LAB21 Capelle, de koffie staat klaar!

Foto's showroom

Hiernaast ziet u een impressie van de showroom in Capelle aan den IJssel.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens