Over LAB21

LAB staat voor Life At Best. Van houten vloeren, PVC vloeren tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio. Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.


Specialisme

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.


Transparant & eerlijk

LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles inclusief de voor- en nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms. Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.


Moderne bedrijfsvoering

LAB21 is een bedrijf met een modern management proces en solide financiering. Wij van LAB21 streven naar een constante en hoge efficiency. Wij zijn een zeer kostenefficiƫnt bedrijf. Deze kostenbewustheid is doordrongen door de gehele organisatie. Wij zijn bereid keihard te werken om onze doelen te halen. Onze mensen en systemen maken het mogelijk om topproducten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.