033 494 19 36 Ma-Za – 09.00-17.00
  info@lab21.nl
  06 304 500 39
Naar Showrooms>

Over LAB21

LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme

LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk

LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.

Moderne bedrijfsvoering

LAB21 is een bedrijf met een modern management proces en solide financiering. Onze voorraad is just-in-time, maar aanzienlijk in hoeveelheid (van natuursteen tegels alleen al 200.000m2). De totale value chain van LAB21 is strak georganiseerd. Ons bedrijfsproces is nagenoeg volledig geautomatiseerd via een hoogontwikkeld ERP systeem.

Wij van LAB21 streven naar een constante en hoge efficiency. Het personeel van LAB21 is hoogopgeleid en heeft tijdens de selectieprocedure moeilijke IQ testen met succes afgerond. We trachten altijd het conventionele te doorbreken en alles anders aan te pakken. Wij zijn een zeer kostenefficiënt bedrijf. Deze kostenbewustheid is doordrongen door de gehele organisatie. Wij zijn bereid keihard te werken om onze doelen te halen. Onze mensen en systemen maken het mogelijk om topproducten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

>2000 vloeren 10 jaar ervaring 20.000 tevreden klanten Deskundig advies Klanten geven ons een 8,0
Copyright © 2010-2017   LAB21 B.V. KVK-nummer: 17269297 Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies