Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland!

Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.

280 resultaten
Sorteren op:

De voordelen van klik PVC

Klik pvc vloeren hebben veel weg van laminaat. Het grote voordeel van klik pvc is dat het vocht bestendig is en slijtvast. Daarnaast is het makkelijk zelf te leggen.

Een klik pvc vloer kiezen

Er zijn diverse merken en type klik pvc vloeren op de markt. De vloeren verschillen in de dikte van de plank, of er een ondervloer nodig is of niet, het materiaal en de dikte van de slijtlaag. De keuze voor het materiaal is belangrijk voor welke ruimte u de vloer gebruikt en wat de ondervloer is. De keuze voor de dikte van de slijtlaag is belangrijk voor de intensiteit van het gebruik van de vloer. Gebruikt u de vloer in een winkel, woonkamer of slaapkamer? Bij een hoge intensiteit zoals een winkel adviseren wij een minimale slijtlaag van 0,5mm, bij een woonkamer 0,3 tot 0,5mm en bij een slaapkamer of zolder 0,3mm.

Klik PVC vloer leggen

Een klik pvc vloer kunt u gemakkelijk zelf leggen. Er zijn diverse kliksystemen op de markt. Een van de gemakkelijkste kliksystemen is die van Wtech. Bekijk hier een instructievideo over het leggen van en klik pvc vloer:

Kom naar één van onze elf showrooms!