Vakspecialist met bouwmarkt prijzen

800m2 showroom met meer dan 2000 vloeren onder 1 dak

Altijd minimaal 120.000 m2 vloeren op voorraad

Meer dan 60.000 tevreden klanten

10 inspirerende showrooms in Nederland

Klik PVC vloeren

Een klik PVC vloer heeft een hoge slijtweerstand en is zeer geschikt voor intensief gebruik. Klik PVC vloeren kunt u gemakkelijk zelf leggen net als laminaat. Klik PVC wordt ook vaak PVC laminaat genoemd. Een klik PVC vloer is daarnaast vocht bestendig en kan deze dus ook in de keuken of badkamer gelegd worden. Bekijk hieronder het volledige assortiment klik PVC vloeren.

311 resultaten
Sorteren op:
Klik PVC vloeren

De voordelen van klik PVC

Klik pvc vloeren hebben veel weg van laminaat. Het grote voordeel van klik pvc is dat het vocht bestendig is en slijtvast. Daarnaast is het makkelijk zelf te leggen.

Een klik pvc vloer kiezen

Er zijn diverse merken en type klik pvc vloeren op de markt. De vloeren verschillen in de dikte van de plank, of er een ondervloer nodig is of niet, het materiaal en de dikte van de slijtlaag. De keuze voor het materiaal is belangrijk voor welke ruimte u de vloer gebruikt en wat de ondervloer is. De keuze voor de dikte van de slijtlaag is belangrijk voor de intensiteit van het gebruik van de vloer. Gebruikt u de vloer in een winkel, woonkamer of slaapkamer? Bij een hoge intensiteit zoals een winkel adviseren wij een minimale slijtlaag van 0,5mm, bij een woonkamer 0,3 tot 0,5mm en bij een slaapkamer of zolder 0,3mm.

Klik PVC vloer leggen

Een klik pvc vloer kunt u gemakkelijk zelf leggen. Er zijn diverse kliksystemen op de markt. Een van de gemakkelijkste kliksystemen is die van Wtech. Bekijk hier een instructievideo over het leggen van en klik pvc vloer:

Kom naar één van onze tien showrooms!