Veelgestelde vragen

LAB21

Kan ik in de showrooms ook met creditcard betalen?

Nee, dit is niet mogelijk. In de showrooms kan enkel met PIN of internetbankieren worden betaald.

Kan ik in de showrooms ook contant betalen?

Nee, dit is niet mogelijk. In de showrooms kan enkel per PIN of via internetbankieren worden betaald.

Kan ik mijn bestelling ook in een van de showrooms plaatsen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Onze medewerkers ter plaatsen helpen u graag.

Zijn de showrooms elke dag geopend?

Onze actuele openingstijden kunt u vinden via Adres en Openingstijden.

Kan ik ook afhalen in de showrooms?

Nee, wij houden in de showrooms geen voorraad.

Stuur een bericht

Verplicht veld

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens