[h1]Onderhoud lijm PVC[/h1]

Onderhoud lijm PVC

Onderhoud van lijm PVC vloeren is heel gemakkelijk!


Om zo lang mogelijk van uw nieuwe vloer te kunnen genieten is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het onderhoud voor lijm PVC is gelijk aan dat van klik PVC.ONDERHOUD LIJM PVC

Hieronder ziet u een overzicht van het onderhoud voor uw PVC vloer: 

1: Een groot voordeel van lijm PVC is dat het onderhoudsarm is. Hierdoor is minder onderhoud nodig dan bij andere vloeren zoals hout. 

2: Wel is het belangrijk om zand te weren van de vloer omdat dit krassen kan veroorzaken. Vaak wordt hier een schoonloopmat voor gebruikt die ook in uw vloer ingepast kan worden. Dit is mooi omdat er dan geen opstaande randen zijn bij de mat. Verder raden wij het zeker aan om regelmatig uw vloer te stofzuigen met borstel of deze met zachte bezem te vegen. 

3: Er is een speciale PVC reiniger om uw vloer te behandelen. Deze zorgt ervoor dat uw vloer lang mooi blijft. Deze PVC reiniger kunt u ook kopen bij LAB21. 

4: Gebruik op een relatief zachte PVC vloer altijd vilten beschermers bij uw meubels. Voorkom hiermee eventuele krassen. 

5: Omdat PVC een relatief zacht materiaal is, is het mogelijk dat zware apparaten zoals wasmachines en koelkasten een indruk achterlaten op uw vloer. Dit kan deels worden voorkomen door het eerder genoemde vilt. Ook is het bij PVC mogelijk om een strook die beschadigd is geraakt te vervangen door een nieuwe. Hierom is het verstandig dat u altijd reservemateriaal in huis heeft. 

6: Elke vloer wordt gemaakt in een bepaalde oplage en tussen deze oplages kunnen lichte kleurverschillen zitten. Het is daarom belangrijk om bij uw aanschaf, een pak reservemateriaal uit dezelfde oplage als uw vloer te bewaren. Dit kan later goed van pas komen, een PVC vloer gaat immers jarenlang mee.

BESCHERM UW VLOER

SCHOONLOOPMATTEN 

Voorkom krassen door zand, andere beschadigingen en houd vuil weg van uw vloer door middel van een schoonloopmat. Beschikbaar in veel verschillende kleuren, 130 of 200 cm breed en per 10 cm te bestellen. 

Op www.lab21.nl en in onze showrooms vindt u al een passende mat voor uw woning vanaf €6,95 per 10 cm.

Klik hier voor meer informatie.

Kom naar een van onze vijftien showrooms!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens