Natuurlijk de beste vloeren!

Vakspecialist met bouwmarkt prijzen

Alle grote merken onder één dak

Meeste keuze in alle prijsklassen

Eigen legservice

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 60.000 tevreden klanten

10 showrooms in Nederland

Lijm PVC vloeren

Lijm PVC vloeren worden veel gebruikt voor woningen, kantoor, winkels en zelfs in de horeca. Een lijm PVC vloer is ideaal. De vloer is onderhoudsvrij, slijtvast, perfect voor vloerverwarming en makkelijk schoon te maken. Wij hebben de beste PVC vloeren voor u geselecteerd van eiken houten visgraat tot betonlook. Bekijk hier onze collectie lijm pvc vloeren.
601 resultaten
Sorteren op:

Een lijm PVC vloer kiezen

Er zijn veel soorten merken, kwaliteit, patronen en diktes van lijm pvc vloeren verkrijgbaar. Om het u makkelijk te maken heeft LAB21 alvast de beste kwaliteit tegen de beste prijs voor u geselecteerd. Welke vloer u dus koopt, u bent verzekerd van topkwaliteit voor jaren lang plezier in uw woning, winkel of horecazaak. Wanneer u voor een lijm PVC vloer kiest kunt u kiezen uit diverse diktes van de slijtlaag tussen de 0,3mm tot en met 0,75mm. 0,3mm is voldoende voor slaapkamers, zolders en andere vertrekken met licht gebruik, 0,3mm kan ook in de woonkamer worden gebruikt.

Lijm PVC vloeren

Wij raden 0,55mm aan voor de woonkamer, kantoren en hotelkamers. Voor winkels en horeca raden we 0,75mm aan. Deze dikke slijtlaag is speciaal ontworpen voor extreem intensief gebruik. Zodat de vloer zijn mooie uitstraling nog jaren blijft houden. Nadat u de gewenste dikte heeft gekozen zijn er tal van patronen beschikbaar. Zo kunt u uw lijm pvc vloer laten leggen in visgraat of juist in betonlook tegels. De meest voorkomende patronen zijn houtpatronen. De planken zijn verkrijgbaar in kleine planken, die normaal of in visgraat gelegd kunnen worden maar u kunt ook kiezen voor XXL pvc stroken. Ideaal voor mooie grote ruimtes.

Lijm PVC vloeren

Een lijm PVC vloer leggen

Een lijm pvc vloer moet altijd gelegd worden op een egale ondergrond waarop de lijm goed kan hechten. Daarom moet in bijna alle gevallen de vloer altijd eerst met geëgaliseerd worden met egaline. Zowel de vloer egaliseren als het leggen van een lijm pvc vloer is echt vakwerk. Wij raden het dan ook af om zelf de vloer te egaliseren en de pvc lijm vloer zelf te leggen. Lab21 hanteert voor bijna alle lijm pvc vloeren een scherpe all-in prijs. Dit houdt in dat alle prijzen concurrerend zijn en inclusief leggen, egaliseren en het legmateriaal. Zo weet u van te voren exact hoeveel u kwijt bent voor uw lijm pvc vloer en wordt u volledig ontzorgt door onze legservice.

Kom naar één van onze tien showrooms!