De vloer bekijken:

Natuurlijk wil je jouw nieuwe vloer in het echt bekijken. Gelukkig kan dat weer. Onze showrooms zijn helemaal voorbereid op jouw komst en we voldoen aan alle maatregelen om het bezoek veilig maar ook leuk en inspirerend te maken. Onze vloerenspecialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woonsituatie. Wil je niet het risico lopen dat je moet wachten maak dan direct een afspraak. We rekenen dan op je komst en reserveren tijd in onze showroom. Maak een oriëntatie afspraak, je kan dan op je gemak in de showroom rondkijken, of maak een advies afspraak, dan reserveren we ook een verkoopadviseur voor jou. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is op onderstaande link klikken en aan te geven wat voor afspraak je wilt maken. We zien je dan snel in de showroom! Klik hier voor meer informatie

LAB21 showrooms

Ontdek ons ruime assortiment in een van onze showrooms. Met meer dan 2000 vloeren vind je gegarandeerd de vloer die bij je past. Onze adviseurs staan voor je klaar en geven uitgebreid advies, zodat je met de beste vloer naar huis gaat.

Eerlijk advies over onze vloeren?

Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms! Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.
Kom naar een van onze veertien showrooms!

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens