LAB21 Breda
Breda
Ettensebaan 19, 4813AH   Breda

Onze showrooms zijn helemaal voorbereid op de nieuwe maatregelen en onze vloerenspecialisten staan klaar om je binnen de
regels te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw nieuwe vloer. Wil je zeker weten dat je geholpen kunt worden? Maak dan nu een showroom afspraak, zodat onze adviseurs ruim de tijd voor je hebben.

Let op! Wij houden in deze showroom geen voorraad.

LAB21 Breda

LAB21 Breda

Breda

Ettensebaan 19, 4813AH   Breda

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Bereikbaarheid

Kom je langs bij LAB21 Breda? Onze showroom is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is afslag 16, Breda West  (Woonboulevard), de snelste route. De dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen. LAB21 Breda is 500m bij de Woonboulevard Breda XXL vandaan, hier zitten onder andere Ikea, Leen Bakker en Kwantum.

Parkeren

Kom je met de auto? Dat is geen probleem! Bij LAB21 Breda kan je gratis voor de deur parkeren op onze parkeerplaats. Mocht je met de fiets komen, er is ook een fietsenstalling direct voor de deur. De bushalte is maar 5 minuten lopen bij ons vandaan.

Storemanager

Hallo, mijn naam is Barry en ik ben de storemanager van LAB21 Breda. Mijn collega's en ik helpen je graag met het uitzoeken van een goede vloer die aan alle wensen en verwachtingspatronen voldoet. Met ruim 20 jaar ervaring in klantadvies en veel passie voor het vak sta ik graag voor je klaar. Je ervaring bij LAB21 moet natuurlijk zo prettig mogelijk zijn en ik probeer je dan ook altijd van het best passende advies te voorzien. We hopen je snel te mogen begroeten, je kunt altijd contact opnemen voor vragen of om een afspraak te maken om jouw individuele situatie te bespreken onder het genot van een lekker kop koffie!

LAB21 Breda

In september 2019 zijn wij verhuisd van de locatie bij het NAC stadion naar een nieuwe ruime locatie aan de Ettensebaan 19. Dicht bij Woonboulevard Breda en schuin tegenover Mercedes Dealer Rutchen. In deze nieuwe winkel hebben wij meer dan 100 verschillende laminaat vloeren, ongeveer 150 verschillende klik pvc vloeren, meer dan 250 verschillende lijm pvc vloeren en een speciale visgraat en tegel hoek. Ook bieden wij een mooi assortiment hout op een oppervlakte van maar liefst 400m2! Op deze nieuwe locatie kunnen we je nog beter van dienst zijn en ons brede assortiment optimaal presenteren. We staan met onze vertrouwde verkopers voor je klaar. LAB21 Breda is naast Amersfoort, Capelle, Eindhoven en Groningen ook een Flagshipstore.
Foto's showroom

Hiernaast ziet u een impressie van de showroom in Breda.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens