Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Betaling

Ontvang ik een officiële factuur van mijn bestelling?

U ontvangt altijd een orderbevestiging wanneer u een bestelling plaatst bij LAB21, op aanvraag kan LAB21 u een officiële factuur van uw bestelling na levering sturen.

Wanneer mijn betaling niet op tijd binnen is, wordt mijn bestelling dan wel geleverd?

Nee, uw bestelling kan pas worden geleverd wanneer wij minimaal een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag hebben ontvangen.

Moet ik bij de chauffeur tijdens levering contant of met PIN betalen?

Bij levering van de goederen kunt het openstaande bedrag enkel contant en gepast betalen.

Kan ik ook na levering betalen?

Nee, u kunt wel (in het geval van een aanbetaling) tijdens de levering het resterende bedrag contant en gepast aan de chauffeur betalen.

Hoeveel bedraagt de aanbetaling?

De standaardaanbetaling bij LAB21 is 25% van het totaalbedrag. Indien u voor een aanbetaling kiest wordt er door de transporteur € 25,- rembourskosten in rekening gebracht welke u bij aflevering kunt betalen.

Moet ik bij LAB21 altijd een deel vooraf betalen?

Ja, dit o.a. in verband met het vasthouden van de voorraad voor uw bestelling.

Kan ik bij LAB21 met een creditcard betalen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik bij LAB21 via bankoverschrijving betalen?

Ja, dit kan na het plaatsen van een bestelling. U ontvangt onze betaalgegevens dan per e-mail.

Kan ik bij LAB21 met iDeal betalen?

Ja, dit kan. Doorloop hiervoor het volledige bestelproces op onze website.

Hoe kan ik bij LAB21 betalen?

LAB21 biedt u twee betalingsopties.
1) U betaald het volledig bedrag vooraf.
2) U doet een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag (+ 25,- EUR rembourskosten) en betaald de rest contant bij levering.

Is het bij LAB21 mogelijk om extra korting te krijgen?

In principe niet, dit in verband met de erg scherpe prijzen van LAB21.

Zijn alle prijzen van LAB21 inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op de website van LAB21 zijn inclusief BTW tenzij anders vermeldt.

Zijn de prijzen van LAB21 altijd hetzelfde?

De op de website vertoonde prijzen kunnen onder invloed van meerdere factoren veranderen. Denk hierbij aan veranderingen in de wisselkoers, verhoging van de kosten van het zeevrachttransport, afnemende voorraad bij de leveranciers enzovoorts. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst met de bijbehorende (aan)betaling, zal de prijs van die bestelling uiteraard niet mee veranderen met een eventuele prijsverhoging, m.u.v. wettelijke regelingen of bepalingen of een vorm van overmacht. Zie ook de algemene voorwaarden. Gelukkig komen prijsveranderingen niet regelmatig voor. Daarnaast zullen wij u altijd de scherpst mogelijke prijs aan blijven bieden.

Kan ik bij LAB21 via een bouwdepot betalen als ik binnen 1 week mijn bestelling nodig heb?

Vermeld tijdens het bestellen in het opmerkingenveld dat u via een bouwdepot wilt betalen. Wanneer u de factuur van LAB21 heeft ontvangen, dient u deze in bij uw bouwdepot en vraagt u hen het bedrag op uw rekening te betalen. Houd er rekening mee dat de betaling van het bouwdepot, afhankelijk van uw bouwdepot, enkele dagen in beslag kan nemen. Selecteer bij de betalingsoptie tijdens het bestellen de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag en voldoe deze via iDEAL.

Kan ik bij LAB21 via een bouwdepot betalen?

Het is inderdaad mogelijk om via uw bouwdepot te betalen. Vermeld dit tijdens het bestellen in het opmerkingenveld. Selecteer bij de betalingsoptie volledig vooraf betalen en vervolgens betaling via overboeking. U krijgt 1 tot 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling een factuur opgestuurd.
Houd rekening met een mogelijk langere levertijd, aangezien een overschrijving via een bouwdepot naar LAB21 1 tot 3 dagen in beslag kan nemen. Uw order wordt doorgegeven aan de distributeur nadat de betaling is ontvangen.

Stuur een bericht


Verplicht veld  

 

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens